Аминокиселини Amino 1 Sport - MusclePharm

Рейтинг:
94 % of 100
94 % (4)
Производител: MusclePharm

Amino 1 Sport е синергично действаща смес от аминокиселини в свободна форма (включително BCAA) и електролити, която потиска умората и болката в мускулите. Не съдържа захар и има само 5 калории. Ще се хареса на всеки спортист, които иска да подобри хидратацията и възстановяването на мускулите си по време и след тренировка. Характеризира се с много добра разтворимост, бързо усвояване, които осигуряват ефективно снабдяване с необходимите хранителни вещества.

ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО

Amino 1 Sport е смес от аминокиселини и електролити, които подобряват хидратацията и възстановяването на мускулната маса

Amino 1 Sport е предтренировъчен продукт в прахообразна форма, съдържащ научно доказани вещества, специално произведени за нуждите на спортистите, които се нуждаят от възстановяване и хидратиране на мускулите по време и след тренировка. Синергично действащата смес от аминокиселини и електролити помага за потискане на чувството на умора и болка в мускулите. Amino 1 се характеризира с отлична разтворимост, a бързото усвояване, осигурява снабдяване на мускулите с необходимите хранителни вещества.

     

Amino 1 Sport MusclePharm аминокиселини

     

ПОЛУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКА КАПКА

AMINO 1 е отлична, напълно съвършена регенерираща и хидратираща напитка със страхотен вкус, проектирана и предназначена за всички видове спортисти. Не съдържа захари и има само 5 калории. Комплексната, бързо абсорбираща се формула доставя енергия, подобрява издръжливостта, изгражда мускулна маса, хидратира тялото и регенерира по време на тренировка. Зарежда организма с аминокиселини в свободна форма, инстантни BCAA и осигурява баланса на електролити в тялото.

     

ОСИГУРЯВА МАКСИМАЛНА ЕФЕКТИВНОСТ ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКА

Бързо абсорбиращия се AMINO 1 съдържа повече от 10 g аминокиселини в една доза, включително BCAA в съотношение 3:1:2. Подобрява и удължава издръжливостта и прави по-ефикасно изграждането на нова мускулна маса. Намалява болката по време на тренировка, доставя хранителни вещества до местата, където те са най-необходими и ускорява възстановяването. AMINO 1 е идеален продукт за осигуряване на максимална ефективност по време на тренировка. Съставът му, както и неговата сила и спектър на действие, са абсолютно несравними в своята категория.

     

СПОРТИСТИТЕ ИМАТ НУЖДА ОТ ХИДРАТАЦИЯ

Учените от фирма MusclePharm са заредили AMINO 1 с уникална система за хидратация, чрез която се постига максимално усвояване на хранителните вещества по време на всички етапи на тренировката. Естественият кокосов прах заради своите свойства е смятан за "суперхрана". Той предлага балансирано съотношение на електролити и минерали и значително подобрява способността на тялото да абсорбира хранителни вещества. Кокосовият сок има подобна консистенция като кръвната плазма и в последно време в спортната индустрия често е използван като средство за ефективна рехидратация на организма.

   amino 1 sport

    

НАМАЛЯВАНЕ НА БОЛКАТА И ПО-БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Мускулната болка, причинена от предшестващо мускулно натоварване ("мускулна треска", английски ез. DOMS) е често срещано явление при всички любители на културизма и фитнеса. Тя е причинена от разграждане на мускулна маса и по-висока концентрация на млечна киселина. Сковаността и мускулната болка влияят негативно върху вашата тренировъчна програма. Научните изследвания показват, че именно aминокиселините са ключова хранителна добавка за чувствително намаляване на разграждането на мускулите, а следователно и на последяващата  мускулна болка, като по този начин ви дава възможност да прекарвате повече време във фитнес залата. Антиоксидантните свойства на цитрулин малат, Л-карнитин и Л-глицин също допринасят значително за това AMINO 1 да бъде мощно и ефективно средство за борба с мускулната треска.

    

УМОРА ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКА

Когато усещате изтощение, това не е единствено поради разграждането на мускулната маса. Своят дял има също и умората на централната нервна система и така наречената периферна умора. Aминокиселините, съдържащи се в AMINO 1, стимулират производството на серотонин в мозъка и намаляват нивата на амоняк в кръвта. L-глицинът е необходим източник на енергия за клетъчните процеси и клетъчните митохондрии.

    

ВНИМАНИЕ, КОНЦЕНТРАЦИЯ, ИЗОСТРЯНЕ НА СЕТИВАТА

Целта беше да се създаде хранителна добавка за спортисти, която да стимулира менталните функции и концентрацията както па време на тренировка, така и след нея - при това без употреба на кофеин. Връзката между аминокиселините и остротата на ума е доказана от много изследвания. AMINO 1 ще ви даде тласък, който ще подобри концентрацията за справяне със спортната задача, която сте си поставили.

    

УСТОЙЧИВОСТ, ИЗДРЪЖЛИВОСТ, ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВА МУСКУЛНА МАСА

Научният екип е създал AMINO 1 така, формулата му да има идеални параметри за увеличаване на скоростта на синтеза на протеини, a по този начин за ускоряване на нарастването на мускулната тъкан по време и след тренировка. Съдържащите се аминокиселини в същото време възпрепятстват и потискат разграждането на протеините, което позволява по-продължително физическо натоварване и след това и по-продуктивно възстановяване. Всеки спортист трябва да е сигурен, че няма да загуби повече от това, което е изградил. Способност на аминокиселините в свободната форма и на тези с разклонени вериги е предотвратяването на разграждането на чистата мускулна, като това е най-добрата основа, върху която да се изгражда занапред.

    

amino 1 sport

     

ФИЗИЧЕСКО ПРЕДСТАВЯНЕ

Както при другите продукти, така и тук екипът на фирма MusclePharm е намерил идеалното съотношение на съставките, които ще действат по най-добрия и най-ефективен начин за спортистите, в този случай онези спортисти, които напълно са отдали на фитнес и бодибилдинг. Те намериха и най-добрият механизъм за снабдяване и транспортиране на веществата, за да се осигури пълно усвояване и използване на съдържащите се хранителни вещества. Трябва да получите абсолютния максимум от всяка доза AMINO 1, която ще ви позволи постигнете възможно най-доброто спортно представяне и да преодолеете съществуващите ограничения.

     

Значима част от формулата на AMINO 1 представляват електролитите - вещества, които активират мускулите, стартират тяхната дейност, ръководят контракциите им. Те контролират редица функции на тялото, за да гарантират, че всяка част от процеса работи в идеалния момент. За активните спортисти е необходимо да се поддържа електролитния баланс в тялото. Чрез потенето се губят елекролити. AMINO 1 съдържа всички основни електролити - калий, магнезий, фосфор, натрий и калций.

     

Amino 1 Sport и неговите предимства

  • увеличава хидратацията на мускулите
  • подобрява представянето и възстановяването
  • подпомага нарастването на мускулна маса и защитава мускулите
  • съдържа електролити
  • прозрачен състав, никакви тайни смеси

     

Дозировка

Приемайте една доза (1 мерителна лъжичка = 14,2 g) с 200-400 ml студена вода и консумирайте преди, по време на или след тренировка.

     

Tаблица на хранителните стойности

Хранителни стойности (fruit punch)1 доза (14,2 g)
Калории 5 kcal
Натрий (като натриев фосфат) 30 mg
Калий (като калиев хидрогенфосфат) 70 mg
Въглехидрати 0 g
    в това число захари 0 g
Витамин C (като аскорбинова киселина) 300 mg
Витамин B6 (като пиридоксин HCl) 30 mg
Фосфор (като натриев хидрогенфосфат, калиев хидрогенфосфат) 50 mg
Магнезий (като магнезиев оксид) 210 mg
Cellular Energy & ATP Fueler
Аргинин AKG 3 g
Таурин 1 g
BCAA 3:1:2™
Л-левцин 1,5 g
Л-валин 1 g
Л-изолевцин 500 mg
Recovery Matrix
Л-глутамин 1 g
Л-аланин 1 g
Л-глицин 1 g
Amino Hydration System
Кокосова вода (Cocos nucifera) 200 mg

     

Други съставки

Лимонена киселина, ябълчена киселина, естествени и изкуствени аромати, калциев силикат, силициев диоксид, сукралоза, калиев ацесулфам, плодови и зеленчукови сокове (оцветител).

     

Предупреждение

Храна за специализирано хранене - подходящи за спортисти. Пазете от деца! Продуктът не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени. Съхранявайте на сухо и тъмно място при температура от 5-25 ° C. След отваряне, използвайте в рамките на 120 дни. Продуктът не съдържа допингови вещества. Производителят не носи отговорност за щети, причинени от неправилна употреба и съхранение на продукта. В случай на здравословни проблеми се консултирайте с лекар, преди да приемате продукта.

Предупреждение за алергени: Продуктът е произведен в предприятие, което обработва млечни продукти, соя, яйца, орехи и пшеница.

детайли за продукта
EAN 653341046413
Вегетариански да
Главна категория Комплексни аминокиселини
Без пластмасови опаковки не
Без изкуствени подсладители не
Без ГМО не
Био Не
Без глутен да
Без лактоза да
Веган не
HS код 21069092: --- Neobsahujúce mliečne tuky, sacharózu, izoglukózu, glukózu alebo škrob alebo obsahujúce menej ako 1,5 hmotnostného % mliečnych tukov, 5 hmotnostných % sacharózy alebo izoglukózy, 5 hmotnostných % glukózy alebo škrobu
Смес смес
Форма на прах
Правна категория на продукта хранителна добавка
Височина (cm) 11.00 см
Ширина (cm) 11.00 см
Дължина (cm) 13.50 см
Брутно тегло 0.53 кг.
Дистрибутор GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Други категории Аминокиселини

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Customer reviews Аминокиселини Amino 1 Sport - MusclePharm
Напишете своето собствено мнение

Вкус

Вашето мнение за:Аминокиселини Amino 1 Sport - MusclePharm
Вашата оценка
Маса в грамове Вкус Цена Специална цена В наличност
Въпроси от клиенти
Напишете въпрос
Напишете отговор