Соеви протеини

Соеви протеини  - извличат се от соевото брашно, което се филтрира, измива и след това се изсушава. Резултатът от този процес е почти 90% протеин, който е обогатен с ВСАА аминокиселини, аргинин и глутамин. Този протеин е любим на спортистите, които страдат от лактозна непоносимост, и на вегетарианците. Соевият протеин е способен да повиши вътрешното производство на тироксин, който ускорява метаболизма. Подходящ е за употреба преди, по време на и след тренировка. 

Соевият протеин и неговите предимства

  • съдържа почти 90% белтъчини
  • богат е на ВСАА, аминокиселини, аргинин и глутамин
  • спомага за растежа на мускулна маса и регенерацията на мускулатурата
  • ускорява метаболизма
  • подходящ е за хора с непоносимост към лактозата и вегетарианци
  • подходящ е преди, по време на и след тренировка


Покажи още
Не можем да намерим продукти, съответстващи на селекцията.