Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
 1. Фитнес рецепта: Торта с извара, кайсии и хрупкави бадеми

  Фитнес рецепта: Торта с извара, кайсии и хрупкави бадеми

  Комбинацията от извара, сочни кайсии и хрупкави бадеми създава съвършен баланс от вкусове който ще ви заплени още от първата хапка. Пригответе си тази lahodný вкусна фитнес рецепта, пълна с белтъчини!

 2. 8 начина за бързо възстановяване след тренировка

  8 начина за бързо възстановяване след тренировка

  За да станете по-силни и по-здрави, трябва сериозно да поработите над себе си. Не забравяйте обаче, че след натоварваща тренировка тялото ви заслужава почивка. Без достатъчно време за възстановяване, вашето посещение във фитнеса е само загуба на час. Защо?

 3. Бетаинът - каква е ролята му в предтренировъчните стимуланти?

  Бетаинът - каква е ролята му в предтренировъчните стимуланти?

  Интересува ли ви каква е ролята на бетаина в предтренировъчните стимуланти? Освен че увеличава силата и намалява мускулната умора, бетаинът носи и много други ползи за спортистите. В статията ще ви разкрием кои са те и какви са резултатите от проучванията относно въздействието на бетаина.

 4. Фитнес рецепта: Пухкаво ягодово-протеиново руло с кокос

  Фитнес рецепта: Пухкаво ягодово-протеиново руло с кокос

  И вие ли обожавате ягоди? В такъв случай просто трябва да опитате това пухкаво ягодово-протеиново руло! Ще ви очарова със страхотния си вкус, високото съдържание на белтъчини и съдържанието на само 72 калории в едно парче. Хайде да си го приготвим!

 5. Ръководство за прием на креатин за максимален мускулен растеж

  Ръководство за прием на креатин за максимален мускулен растеж

  Креатин - какво представлява, как действа, кой е най-добрият креатин на пазара, как да го приемате, как да го дозирате и какво ще се случи, когато престанете да го приемате? Всичко това ще разберете вРъководството за прием на креатин, което ще отговори на всички ваши въпроси.

 6. Защо трябва да опитате многокомпонентен протеин?

  Защо трябва да опитате многокомпонентен протеин?

  Многокомпонентният протеин може да бъде по-добрият избор за синтез на белтъчини в сравнение със суроватъчния или соевия протеин, или казеин, приемани самостоятелно. Не вярвате ли? В статията можете да прочетете повече относно състава и предимствата на многокомпонентния протеин