Вход

Любителите на кокоса трябва да внимават днес, защото сме приготвили мини кейкове с крем от йогурт. Приготвянето им е лесно, а този идеално мек и гладък десерт бързо ще спечели вкусовите ви рецептори.

Искате ли да спрете времето и да останете млади завинаги? За съжаление, не можем да ви кажем как да постигнете такова чудо, но поне можем да ви разкрием някои съвети какво можете да направите, за да изглеждате жизнени и да се чувствате добре дори и в по-напреднала възраст.

Днешният десерт съчетава хрупкава основа от овесени ядки, вкусен крем от маскарпоне и извара и апетитна ягодова част, която ще го доведе до съвършенство.

Не е задължително яхнията да се приготвя само от месо. Какво ще кажете да опитате вариант с нахут? Вегетарианците и веганите могат да й се насладят. Освен това тя е и приятно допълнение към диетата на тези, които обичат месо.

Непрекъснато ли си преглеждате социалните медии и проверявате известията, за да не пропуснете нищо? Тогава може би сте попаднали в лапите на FOMO. Днес ще поговорим за това какво всъщност представлява това и как да се преборим с него.

Кой не обича пухкава дунапренена торта, която се топи в устата? Опитайте да я направите още по-добра, като добавите вкусен крем с извара и лиофилизирани плодове, и създайте перфектно кулинарно преживяване.

Страничната болка може да направи бягането истинско мъчение. Налага се да намалите скоростта или да спрете напълно, а това намалява времето за бягане. В тази статия ще ви разкрием какви са причините за появата на странична болка и как да сведете до минимум риска от появата ѝ.

Какви са ползите и рисковете от веганството? Растителната диета набира популярност и много хора си задават този въпрос. В днешната статия ще научите как вегетарианството влияе на сърцето и телесното тегло, както и кои хранителни вещества може да ви липсват, когато решите да станете вегетарианец.

Колкото повече идеи за солена закуска можете да намерите, толкова по-добре. Постоянното ядене на бъркани, твърдо или меко сварени яйца бързо омръзва. Ето защо днес измислихме един чудесен зелен омлет, който е дори по-вкусен, отколкото изглежда.

Би било ужасна грешка да премахнете въглехидратите от диетата си. Така ще се лишите от многото ползи за здравето, които тези храни носят със себе си. А освен това бихте се лишили и от толкова много чудесни възможности да направите живота си по-приятен! Ето защо не се отказвайте от въглехидратите, а се научете как да избирате правилните сред тях.