Вход

С идването на есента, много от нас започват да чувстват умора. Нямаме желание да тренираме и да готвим здравословни ястия и всичко, което искаме е да останем в леглото цял ден. Как да се отървем от есенната умора и да се заредим с повече енергия?

Цвеклото е богато на минерали, оказва позитивен ефект върху имунната система, подобрява храносмилането и е изключително вкусно. Това са причините да решим да го използваме, като основна съставка в тази рецепта за сладки браунита от цвекло с глазура от крема сирене. Бихте ли я опитали?

Дори когато тренирате у дома без фитнес уреди и приспособление, можете да направите наистина ефективна тренировка! Просто следвайте тези няколко съвета, които ще ви представим в статията.

Редовните тренировки могат да намалят хроничния стрес, тревожността и дори да подобрят настроението ви и да подсилят имунната ви система. В ръководството, което следва, ще разберете как да започнете да тренирате редовно и да се придържате към този тренировъчен режим.

Любимите ни ястия за тези, които са бързи, полезни и вкусни! Знаем, че и вие ги обичате точно такива и затова сме ви приготвили нова рецепта за зеленчукови кюфтенца с киноа. Хайде да ги приготвим заедно!

Чували ли сте твърдението, че трябва да се откажете от всичко тестено, за да постигнете мечтаното тяло? Това не е вярно! Нека да приготвим тези здравословни ролца, богати на протеин!

За много хора бягането е кошмар. Можете обаче да промените мнението си, когато установите, че това е чудесен начин за отслабване. Нека се запознаем с другите предимства на бягането.

Прочетете за креатина, неговите ефекти, дозировка, безопасност и разберете защо той е една от най-популярните и най-продаваните добавки на пазара за спортно хранене.