Вход

Как да отслабнем

Хапва ли ви се сос от кремообразно сирене, пържени картофи или сладък десерт? Научете се да приготвяте любимите си лакомства в по-лек и здравословен вариант, който няма да провали усилията ви за отслабване.

Всеки трябва да е наясно с тези 10 неща, свързани с отслабването преди да започне да работи върху тялото си. Те ще ви спестят време и ще ви насочат в правилната посока, за да бъдат резултатите ви дългосрочни и лесни за поддържане.

Загубата на тегло не е ядрена физика. Просто правим всичко по-сложно, отколкото е в действителност. Тези 6 прости правила на успешното отслабване могат да помогнат на всеки.

Как да отслабнете, какво и по колко пъти на ден да ядете, за да го постигнете? В тази статия ще ви разкрием колко пъти на ден е най-добре да се храните и кога най-късно можете да вечеряте.

Следенето на калории може и да е трудно в началото, но това не променя факта, че то представлява много ефективен начин за отслабване и поддържане на фигурата. В тази статия ще ви посъветваме как да направите броенето на калории лесно.

Как да управляваме загубата на тегло и в същото време да си живеем живота, без да робуваме на броенето на калории? В тази статия ще намерите 10 съвета, които ще ви помогнат да постигнете калориен дефицит и да отслабнете успешно.

Ако се опитвате да отслабнете и тренирате във фитнеса само по един час няколко пъти седмично, това може и да не е правилният начин. В днешната статия ще ви обясним какво е NEAT и как този фактор е свързан с отслабването. С помощта на тази информация лесно можете да отслабнете и без да се налага да тренирате прекалено интензивно.

Къде се крият течните и празни калории? Вижте колко бучки захар съдържат любимите ви напитки и колко време трябва да тичате, за да изгорите енергията, скрита в 1 литър Coca Cola.

Бавният метаболизъм може да измъчва хората, които често се опитват да отслабнат чрез диети, но скоро възвръщат свалените килограми. Как да ускорим метаболизма?