Вход

Как да отслабнем

Как да се сдобиете с тонизиран корем с видими плочки? На първо място, спрете да се оглеждате за чудодейни 5-минутни упражнения за корем. Важни са не са тренировките, но и хранителните навици, сънят и възстановяването. В тази статия ще обсъдим как да подходите към всичко това.

Започвате ли новата година с планове да отслабнете и да промените фигурата си? Ако наистина сте натрупали малко килограми, може би е добра идея да се върнете към първоначалното си тегло. Но със сигурност не с помощта на строги диети или новогодишни детоксикации. В днешната статия ще ви разкажем как да го направите правилно и колко време може да ви отнеме.

Започнали сте процеса на отслабване и той не върви толкова добре, колкото сте очаквали? Много е вероятно да се ограничавате прекалено много. Умората и постоянното чувство на глад не трябва да са част от графика ви. В днешната статия ще ви разкажем какво да направите, за да превърнете отслабването в малко по-добро преживяване.

Намаляването на теглото често се свързва с броене на калориите и измерване на храната. В статията ще ви предложим ефективни съвети за това как да отслабнете дори без да броите калории.

Как да се сдобиете с плочки? В нашата статия ще намерите практически съвети за промени в диетата и тренировъчния план, които ще ви помогнат по пътя към мечтаните добре оформени и видими коремни мускули.

Кои са предимствата и недостатъците от спазването на диети, правенето на кардио и силовите тренировки, що се отнася до отслабването? Кой начин на действие ще доведе до изгаряне на мазнини?

Как се отслабва здравословно след бременност? Тази статия ще ви каже кои храни да избягвате по време на кърмене, как да започнете да тренирате и каква роля играе кърменето в процеса на отслабване.