Вход

Как да отслабнем

Как да се сдобиете с плочки? В нашата статия ще намерите практически съвети за промени в диетата и тренировъчния план, които ще ви помогнат по пътя към мечтаните добре оформени и видими коремни мускули.

Кои са предимствата и недостатъците от спазването на диети, правенето на кардио и силовите тренировки, що се отнася до отслабването? Кой начин на действие ще доведе до изгаряне на мазнини?

Как се отслабва здравословно след бременност? Тази статия ще ви каже кои храни да избягвате по време на кърмене, как да започнете да тренирате и каква роля играе кърменето в процеса на отслабване.

Висококачественият протеинов прах може ефективно да помогне за увеличаване на приема на белтъчини. Кой да изберете, за да получите всички предимства на протеина за отслабване?

Винаги сте искали да отслабнете и да имате стегнат и плосък корем, но не знаете как да постигнете това? Не се колебайте да се запознаете с тези 13 съвета, които ще помогнат да коригирате храненето, тренировките и другите фактори, които влияят.

Разходките са естествен и чудесен начин да се движите повече през деня и по този начин да увеличите калорийните си разходите. Разберете какви са ползите от ходенето и колко калории изгаряте при всеки тип разходка.

Един килограм мазнини не би трябвало да бъде кошмар. От днешната статия ще научите колко калории се крие в тях и колко време трябва да се подлагате на физическа активност, за да ги изгорите.