Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Как да отслабнем

 1. 8 мита за отслабването, които пречат на резултатите

  8 мита за отслабването, които пречат на резултатите

  Отслабването и намаляването на мазнините е сложен процес, който изисква време и търпение. Представяме ви 8 мита, свързани с отслабването, които не само могат да комплицират пътя ви към постигане на мечтаната фигура, но също и да повлияят негативно върху здравето ви. В статията ви представяме 8 мита за отслабването и намаляването на телесните мазнини, на които категорично не трябва да вярвате.

 2. 7-те най-често срещани грешки при отслабване

  7-те най-често срещани грешки при отслабване

  Опитвате се да отслабнете, но не успявате? Храните се здравословно, тренирате редовно, а теглото ви не се променя? Избегнете грешките, които ви пречат да изглеждате по-добре. В тази статия ще разберете кои са 7-те най-често срещани грешки, които могат да попречат на вашето отслабване.

 3. 4 съвета за намаляване на мазнините без броене на калории

  4 съвета за намаляване на мазнините без броене на калории

  Броенето на калориите е най-добрият, а може би и единственият начин как да намалите телесните мазнини. Но все пак не всеки харесва постоянно да мери хранителните продукти и да брои калориите. Опитайте тези 4 съвета за намаляване на телесните мазнини без броене на макросите, с помощта на които ще се доближите към целта си.

 4. 9 трика, благодарение на които броенето на калориите ще е лесно като детска игра

  9 трика, благодарение на които броенето на калориите ще е лесно като детска игра

  Броенето на калориите е инструмент, който трябва да облекчи живота ви, а не да го комплицира излишно. Разберете как да действате, за да намалите калорийния си прием и най-сетне да започнете да виждате бленуваните резултати. Вижне нашите 9 съвета.

 5. Генетиката и нейното влияние върху мускулния растеж и отслабването

  Генетиката и нейното влияние върху мускулния растеж и отслабването

  Чували ли сте, че генетиката влияе върху растежа на мускулите и напредъка по време на тренировки? Колебаете се дали това е само легенда или в него може да има нещо вярно? Може и да се изненадате, но истината е някъде посредата. В тази статия ще ви разясним какво е влиянието на генетиката върху мускулния растеж и разпределението на мазнините.

 6. 17 съвета как да изгорите мазнините бързо и ефективно

  17 съвета как да изгорите мазнините бързо и ефективно

  Отслабването и загубата на мазнини не са никак лесно начинание, но внезапната промяна често води до загуба на по-голямо количество мотивация, отколкото на мазнини. Учете се от успешните и разгледайте тези 17 топ съвета от осем спортисти. Опитайте да ги включите в живота си и ще изградите успешна формула за изгаряне на мазнини.

Страница