Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

ZMA и ZMB

ZMA и ZMB

ZMA и ZMB

ZMA и ZMB  съдържа комплекс от минерали и патентована смес от цинк, магнезий и витамин B6. Тоест това са естествени вещества, за които е научно доказано, че са ефективна добавка за възстановяване на мускулатурата, за подпомагане на растежа на мускулната маса и силата, както и за повишаване на нивата на анаболните хормони. ZMB и ZMA подпомага качеството на съня, увеличава нивата на тестостерон и силата и подпомага процеса на възстановяване.

Виж още

ZMA допълва в човешкия организъм цинк, магнезий и витамин B6, тоест естествените вещества, които са изключително важни за тялото на всеки спортист. За тези съставки е клинично доказано, че спомагат за увеличаване на нивата на анаболните хормони, например на тестостерона. Според резултатите от проучване, суплементацията на 30 mg цинк и 450 mg магнезий може да увеличи нивата на тестостерон с до 30%.

 

Друго съществено предимство на приема на ZMA, особено в тези изпълнени със стрес времена, е по-добрият сън. Много потребители, които имат проблеми със съня или страдат от лек сън, остават изненадани от ефектите на ZMA и забелязват подобрение в качеството на съня си.

 

Цинкът е есенциален минерал с антиоксидантен ефект, който стимулира активността на много ензими в тялото. Тези ензими са от решаващо значение за редица биохимични реакции, основно за синтеза на протеини или за мононуклеарния механизъм, който подпомага обновяването, възстановяването и растежа на мускулна маса.

 

Магнезият също е есенциален минерал, който е отговорен за много реакции в организма. Той е важен за безпроблемното функциониране на сърдечно-съдовата система и, разбира се, за здравето на костите. Цинкът, в комбинация с магнезий, има широко приложение в областта на физическото здраве, но също така носи своите предимства и от гледна точка на ефективността.

 

За кого е предназначен ZMA?

Препоръчваме прием на ZMA на всеки, който иска да постигне по-добра силова ефективност, както и растеж на мускулната маса. Вярно е, че спортистите често страдат от недостиг на цинк, магнезий и В6, което предразполага към забавяне на техния напредък. Ефектът от дефицита на цинк е тестван много пъти и резултатът от изследванията показва правопропорционално на недостига намаляване на мускулната сила и общата работоспособност на мускулатурата. Продуктът е подходящ както за мъже, така и за жени без никакви рискове. Той няма никакви странични ефекти.

 

Повече информация за ZMA можете да научите от статията ZMA и ZMB: не само минерали, а вещества, които ще подобрят вашите резултати.

Скрий описанието
Опции за пазаруване
Категория
  Производител:
  Вкус
  Таблетки
  Капсули
  Текстура
  Микс
  Продуктови етикети
  Цена
  Цена от - до
  Филтриране по
   • Вегетариански (3)
   • Вегански (3)
   • Без глутен (9)
   • Без лактоза (9)
   • Био (9)
   • Без ГМО (7)
   • Без аспартам (9)
  1. ZMB6 - GymBeam
   Рейтинг:
   86% (40)
   Специална цена 11,50 лв.
  2. Zma PRO - Universal Nutrition
   Рейтинг:
   100% (2)
   Специална цена 29,80 лв.
  3. ZMA - ActivLab
   Рейтинг:
   90% (2)
   Специална цена 22,50 лв.
  4. Tribuactiv B6 - ActivLab
   Рейтинг:
   94% (3)
   Специална цена 15,50 лв.
  5. ZEN 120 kaps - ActivLab
   Рейтинг:
   90% (2)
   Специална цена 30,90 лв.
  6. ZMA PRO + Ashwaganda - Applied Nutrition
   Рейтинг:
   100% (1)
   Не е в наличност
  7. ZMA - Bodylab
   Рейтинг:
   0% (0)
   Не е в наличност
  8. ZMA® - NOW Foods
   Рейтинг:
   0% (0)
   Не е в наличност
  9. ZMA - Optimum Nutrition
   Рейтинг:
   100% (1)
   Не е в наличност

  9 продукти

  Не намерихте това, което търсите? Свържете се с нас.