Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Смарт аксесоари

Смарт аксесоари

Смарт аксесоари е категория продукти, които използват комбинация от съвременни технологии с традиционни или нови инструменти за тренировки. Благодарение на това упражненията придобиват съвсем различно измерение. В тази категория ще намерите например различни тренировъчни комплекти, с които лесно можете да тренирате цялото си тяло. Например с помощта на Смарт въжето за скачане можете да изгорите стабилно количество калории за кратък период от време. Въжето разполага с няколко интелигентни режима, които ще ви помогнат и ще ви улеснят да тренирате за предварително зададен период от време или брой прескачания. Можете също и да скачате според собствените си предпочитания. В този случай въжето за скачане ще следи продължителността на вашата тренировка и броя на прескачанията. Освен това многобройните фитнес приложения, които са разработени специално за някои от тези продукти, ще осигурят още по-ефективна тренировка и страхотно забавление.

Виж още

Освен това, тази категория не се отнася само за приспособления за упражнения, тъй като смарт технологиите предоставят на пазара също и аксесоари, предназначени да помогнат за възстановяването след спортно натоварване. Комбинацията от акумулаторно захранвано вибриращо ядро и традиционен масажен валяк, който е предназначен за масаж и активиране на схванати мускули, прави използването на фоум ролера по-ефективно. Можете да опитате и масажния пистолет, който е още един смарт помощник в оборудването на спортистите, благодарение на мощния си мотор. Смарт инструментите за упражнения са тук, за да подобрят вашето физическо представяне, възстановяване и да ви помогнат да измервате по-добре напредъка си с помощта на новите технологии.

Скрий описанието
Опции за пазаруване
Категория
Производител:
цвят
Продуктови етикети
Цена
Цена от - до
Филтриране по
 1. Спортен калъф за телефон - GymBeam
  Рейтинг:
  90 % (9)
  Специална цена 8,55 лв.
 2. Смарт въже за скачане - GymBeam
  Рейтинг:
  100 % (3)
  Специална цена 30,00 лв.
 3. Масажен пистолет Massage Gun Black - Climaqx
  Рейтинг:
  100 % (2)
  Специална цена 258,50 лв.
 4. Вибриращ валяк за упражнения V-Roll - GymBeam
  Рейтинг:
  85 % (4)
  Специална цена 119,95 лв.
 5. Mini Massage Gun Black - Climaqx
  Рейтинг:
  0 % (0)
  Специална цена 249,50 лв.
 6. Vibrating Excercise roller DualSphere red - Power Plate
  Рейтинг:
  0 % (0)
  Специална цена 279,00 лв.
 7. Вибриращ ролер Red - Power Plate
  Рейтинг:
  0 % (0)
  Специална цена 289,00 лв.
 8. Massage gun Pulse red - Power Plate
  Рейтинг:
  100 % (1)
  Специална цена 639,00 лв.
 9. Масажен пистолет VI Black - GymBeam
  Рейтинг:
  95 % (24)
  Не е в наличност

9 продукти

Не намерихте това, което търсите? Свържете се с нас.