Масло от крил

Масло от крил е категория, в която ще откриете продукти, съдържащи изключително полезното масло от крил. То е естествен източник на омега 3 мастни киселини под формата на ейкозапентаенова киселина (ЕРА) и докозахексаенова киселина (DHA). Те участват в нормалното функциониране на много жизненоважни органи в човешкото тяло. Причината е, че ЕРА и DHA могат да се похвалят с полезното си въздействие върху здравето на сърцето, а само DHA се грижи за нормалното функциониране на мозъка и за здравето на зрението. Уловката е, че те са есенциални хранителни вещества, които тялото не може да произведе самостоятелно. Затова е необходимо да си гарантираме приема на тези мастни киселини чрез храната или с помощта на хранителни добавки.

 Покажи още

Основното предимство на маслото от крил е, че ЕРА и DHA, които се съдържат в него идват под формата на фосфолипиди. Това гарантира тяхната висока биологична стойност и отлична скорост на абсорбиране. Освен това, маслото от крил често превъзхожда рибното масло благодарение на съдържанието си на ЕРА и DHA и на цялостната си степен на използваемост.

Маслото от крил се съдържа също и в каротеноида, наречен астаксантин. Той е особено популярен заради антиоксидантния си ефект, който му позволява да предпазва клетките от оксидативен стрес. Също така е особено популярен сред хора, които искат максимално да се погрижат за зрението си.

Тази здравословна мазнина, която често се набавя от малки морски ракообразни е идеалният начин да си набавите есенциални омега 3 мастни киселини. Подходяща е за всеки, който се грижи за здравето си и иска да подпомогне максимално функционирането на сърцето, мозъка и очите си.

 Покажи по-малко

1 Продукт

на страница
Задай във възходяща посока
Производител
 1. GymBeam (1)
Цветове
 1. shadow (1)
Капсули
 1. 60 капс (1)
Форма
 1. капсули (1)
Смес
 1. смес (1)
Правна категория на продукта
Филтриране по
Вегетариански (1)
Веган (1)
Без глутен (1)
Без лактоза (1)
Био (1)
Без ГМО (1)
Без изкуствени подсладители (1)
Без пластмасови опаковки (1)
Без аспартам (1)
 1. Масло от крил - GymBeam
  Масло от крил - GymBeam
  95%
  95 % (4)
  24,95лв.

1 Продукт