Протеинови RTD напитки

Протеинови RTD напитки е категория от напитки, които са готови за незабавна консумация и така спестяват време, каквото иначе щеше да се наложи да отделите за направата им. Те са богати на протеини, благодарение на което подпомагат растежа и запазването на мускулите и се грижат за здравето на костите. Тези напитки могат да се похвалят с чудесен вкус, в който ще се влюбите от първото отпиване. Освен това ефективно допринасят за достигането на дневната ви цел за прием на протеини.

 Покажи още

Какви са предимствата на протеиновите RTD напитки и шейкове?

 1. Mогат да увеличат скоростта на метаболизма ви - протеините, които се съдържат в RTD напитките и шейкове имат най-високия термичен ефект в сравнение с останалите макронутриенти, което означава, че тялото ви ще използва повече енергия за храносмилането им, а това ще доведе до по-бърз метаболизъм.
 2. Ефективно допринасят за развитието на мускулите - протеините са основната градивна единица на мускулите. Достатъчният им прием допринася за растежа и запазването на мускулната маса.
 3. Могат да ви помогнат да отслабнете - протеините подпомагат растежа на мускулната маса, която в сравнение с мастните тъкани изисква повече енергия за поддържа и така горите повече калории по време на този процес. Освен това, протеините могат да ви помогнат да поддържате калориен дефицит, когато се опитвате да отслабнете.
 4. Допринасят за възстановяването на мускулите - протеините, които се съдържат в RTD напитките и шейковете помагат на тялото ви да възстанови мускулните тъкани, които се увреждат по време на тренировка.
 5. Могат да намалят апетита ви за сладко - протеините имат висок фактор на засищане, което означава, че с тяхна помощ ще можете да се преборите с усещането за глад. Освен това, овкусените RTD напитки ще ви помогнат да заситите апетита си за сладки храни.
 6. Грижат се за здравето на костите - протеините се грижат и за здравето и структурата на костите. Протеиновите RTD напитки ще бъдат полезни не само за атлети, но и за възрастни хора, както и за всеки любител на активния начин на живот.

Кога да консумирате Протеинови RTD шейкове?

Протеиновите RTD шейкове могат да се консумират по всяко време на деня. Те са изключително удобни в натоварените дни, в които просто нямате време да се храните качествено и имате нужда от бърза и богата на хранителни вещества закуска. Могат да се консумират и в движение, защото не заемат място в чантата ви. Както можете да предположите, те са изключително удобни за консумация по време на дълъг планински преход и след тренировка за ускоряване на възстановяването.

Кой може да извлече най-голяма полза от Протеиновите RTD шейкове?

Протеиновите RTD шейкове са идеални за всеки, който:

 • иска да повиши приема си на протеини
 • иска да разполага с бърза и богата на хранителни вещества закуска
 • иска да подпомогне растежа на мускулите си
 • иска да отслабне и търси вкусна хранителна добавка, която да му помогне да намали глада и апетита си за сладко.

Открийте голямата ни селекция от Протеинови RTD напитки, които ще подпомогнат приема ви на протеини и ще ви зарадват с чудесни вкусове.

 Покажи по-малко

4 продукти

на страница
Задай във възходяща посока
Производител
 1. Optimum Nutrition (1)
 2. GymBeam (1)
 3. Barebells (1)
 4. Ehrmann (1)
Вкус
 1. шоколад (3)
 2. банан (2)
 3. ванилия (2)
 4. кафе лате (1)
 5. шамфъстък (1)
 6. малина (1)
 7. ягода (1)
Маса в милилитри
 1. 250 ml (2)
 2. 330 ml (2)
 3. 12 x 250 ml (1)
 4. 12 x 330 ml (1)
 5. 18 x 250 ml (1)
Форма
 1. течност (3)
 2. хранителни продукти (1)
Смес
 1. смес (3)
 2. чист (1)
Правна категория на продукта
Цена
Филтриране по
Вегетариански (3)
Веган (4)
Без глутен (3)
Без лактоза (1)
Био (4)
Без ГМО (2)
Без изкуствени подсладители (1)
Без пластмасови опаковки (4)
Без аспартам (4)
 1. MoiMüv Protein Milkshake - GymBeam
  MoiMüv Протеинов млечен шейк - GymBeam
  98%
  98 % (96)
  От 3,95лв.
 2. Optimum High Protein Shake - Optimum Nutrition
  Optimum High Protein Shake - Optimum Nutrition
  100%
  100 % (8)
  От 5,50лв.
 3. High Protein Drink - Ehrmann
  Протеинова напитка High Protein Drink - Ehrmann
  100%
  100 % (7)
  От 4,50лв.
 4. Protein Milkshake 330 ml - Barebells
  Protein Milkshake - Barebells
  100%
  100 % (42)
  5,50лв.

4 продукти