Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Масажен пистолет VI Black - GymBeam

Производител: GymBeam
Рейтинг:
94 %

Масажният пистолет VI Black е иновативен инструмент за възстановяване за спортисти и атлети. Благодарение на усъвършенстваната технология и лесната употреба, той може да помогне за намаляване на мускулната скованост и напрежението, да подобри притока на кръв в масажираните мускули и по този начин да направи цялостната регенерация или рехабилитация още по-ефективни.

Не е в наличност
Очаквана цена 169,96 лв.

Масажен пистолет VI Black - Революционен инструмент за спортисти за ускоряване на възстановяването и облекчаване на мускулната скованост

Масажният пистолет VI Black е революционен инструмент за спортисти, масажисти и физиотерапевти, който ускорява регенерацията и я направи по-ефективна. Благодарение на мощния си мотор може да развие скорост до 3200 оборота в минута, което ще ви помогне да облекчите сковаността на мускулите, напрежението и да подобрите кръвния поток в масажираната зона. Това ще осигури по-ефективно "метаболитно прочистване" под формата на отстраняване на различни отпадъчни продукти от енергийния метаболизъм и повишено снабдяване с кислород и други хранителни вещества, необходими за бързата и ефективна регенерация на мускулните тъкани. В много случаи неговата висока производителност дава възможност и за активиране на „Trigger Points“, осезаеми възли с размер 2-6 mm, които са болезнени и тяхното активиране може в много случаи значително да облекчи болката, сковаността и мускулното напрежение. Също така ще служи добре за самомасаж на фасцията.

                       

Масажният пистолет VI Black е оборудван със сензорен LCD дисплей и 30 нива на интензивност. Лекото му тегло (1200 грама) и дръжката с покритие против приплъзване гарантират, че е лесен за държане, така че можете да си направите страхотен масаж. Стилният калъф съдържа 6 сменяеми глави за масаж, благодарение на които можете да масажирате мускулите си с различна интензивност. Пакетът включва и зарядно устройство за батерия с капацитет 2500 mAh, която издържа 4-6 часа безжично използване. Особено ще оцените това след тежък преход или разходка с велосипед сред природата или след интензивна тренировка.

          

Масажен пистолет VI Black - GymBeam

   

Масажният пистолет VI Black и неговите предимства

 • масажен пистолет с 30 нива на интензивност и 3200 оборота в минута
 • безжична батерия с живот 4-6 часа
 • оборудван със сензорен LCD дисплей
 • леко тегло - 1200 грама и ергономична форма
 • 6 сменяеми глави за масаж
 • опакован в стилен калъф
 • облекчава сковаността и напрежението на мускулите
 • може да подобри кръвообращението в масажираната зона и да облекчи болката
 • иновативен инструмент за възстановяване за спортисти           

       

         

Технически спецификации
Предимства LCD сензорен дисплей
Материя акумулаторна, 24V Li-Ion 2500mAh
Живот на батерията 4-6 часа (в зависимост от избраната скорост)
Време за зареждане 2 часа
Нива на скоростта 30 регулируеми настройки на скоростта
Масажни глави 6 сменяеми приставки за масаж
Честота 3200 rpm
Амплитуда 10 mm
Шум до 45 db
Тегло 1,2 kg


Как да използвате масажния пистолет? 
Зареждане:

 • Преди да използвате продукта за първи път, трябва напълно да заредите батерията, което отнема до 6 часа. Просто включете зарядното устройство в стандартен електрически контакт и след това включете конектора в порта за зареждане на батерията в долната част на дръжката на пистолета, където можете също да включвате и изключвате продукта.
 • След спазване на предишните инструкции, LED екранът на дръжката ще започне да мига в зелено, което показва, че батерията се зарежда. Веднага след като LED екранът спре да мига и остане зелен, батерията е напълно заредена.
 • Батерията може да се презарежда по всяко време (също ако не е напълно заредена).
 • Средният живот на батерията е приблизително 4-6 часа в зависимост от избраната скорост на масажната програма и приложеното масажно налягане по време на употреба.
 • Изключвайте зарядното устройство от електрическия контакт след всяко зареждане.
 • За да извадите батерията, натиснете пластмасовия бутон, разположен в оста на дръжката (батерията) и охлаждащите вентилационни отвори на пистолета, и след това извадете дръжката на батерията с повишено внимание и умерена сила. Свържете дръжката на батерията към масажния пистолет, като просто плъзнете дръжката назад в същата ориентация с пистолета, както когато дърпате дръжката навън.


Употреба:

 • Изберете предпочитаната масажна глава и я натиснете. Уверете се, че масажната глава е поставена правилно.
 • В долната част на дръжката ще намерите превключвател с "ON" и "OFF", който трябва да превключите в положение "ON".
 • Когато устройството е включено, LED лентата на дръжката ще светне в зелено и LCD дисплеят на устройството ще се включи.
 • За да стартирате масажния пистолет, натиснете средния червен бутон на LCD дисплея.
 • Използвайте бутоните + и - на LCD дисплея, за да изберете желаната интензивност (скорост) в рамките на 1-30 нива на скорост.
 • В дясната част на дисплея използвайте цифровата скала до 100, за да разберете нивото на батерията, където 100 показва напълно заредена батерия.
 • Използвайте масажния пистолет само върху сухи области на тялото в рамките на необходимия натиск и интензивност. Масажирайте желаната зона за около 60 секунди и след това преминете плавно към следващата част на тялото.
 • След като искате да спрете и завършите масажа си, натиснете отново средния червен бутон на LCD дисплея.
 • В долната част на дръжката ще намерите превключвател за състоянието „ON“ и „OFF“, превключете в положение „OFF“ и той ще изключи напълно продукта.
 • След това внимателно издърпайте масажната глава навън.
 • След като използвате масажния пистолет, избършете повърхността на устройството и използваната масажна глава с леко влажна кърпа и подсушете с мека кърпа.Ръководство за употреба на масажните глави:

 • Вилична масажна глава: Обикновено се използва за отпускане и масаж на продълговати и тесни мускули, които се намират например в областта на гръбначния стълб - гръбначните мускули. Позволява внимателен и бавен масаж в областта на шията, ахилесовото сухожилие или пищяла.
 • Масажна глава „куршум“: Заоблената глава помага при по-интензивен и по-дълбок мускулен масаж. Масажната глава е подходяща за масажиране и активиране на точките „Trigger Points“.
 • Кръгла масажна глава: Това е най-универсалната масажна приставка с широка употреба при големи мускулни групи за средно интензивен масаж. Ще я оцените, например, когато масажирате гърба, раменете, ръцете, бедрата, седалището, квадрицепсите, подколенните сухожилия или прасците.
 • Плоска масажна глава: Подходяща е за масажиране на цялото тяло, особено в области с плоски мускули и около чувствителни зони и зони в близост до кости. Подходяща е за масаж на мускулите на гърба или предмишниците.
 • Масажна глава „златен пръст“: Можете да я използвате като по-нежна алтернатива на масажната глава „куршум“, за да активирате и освободите точките „Trigger Points“, като можете облекчите тяхната скованост, болка и напрежение. Тази масажна глава се използва и специално за масажиране на меките тъкани и по-малките части на тялото, възпроизвеждащи движения на дланите или ходилата.
 • Масажна глава „тесла“: Благодарение на по-малката площ на удара на тази масажна глава, тя достига дори до труднодостъпни места и ефективно масажира, например, областта на шийните прешлени, дланите или стъпалата. Подходяща е и за масажиране на задните мускулни групи. В областта на шията и на гръбначния стълб са необходими повишена предпазливост, нежност и използването на по-слаба интензивност.

Гаранция:

Гаранцията е 2 години от датата на покупката и изтича в следните случаи:

 • Щети, причинени от злополука, изтърване, неправилна употреба или транспорт.
 • Продуктът е бил подложен на неоторизиран ремонт или е отварян.
 • Продуктът не е използван според указанията.
 • Щетите надвишават цената на продукта.
 • Влошаването на доставения продукт е в резултат на неправилно съхранение, употреба или почистване.
 • Невъзможност за представяне на доказателство за покупка включващо дата.

Предупреждение:

Говорете с Вашия лекар, преди да използвате продукта, особено ако имате някакви здравословни проблеми, страдате от продължаващо остро или хронично заболяване, бременни сте или сте имали проблеми със ставите. Продуктът е предназначен само за възрастни. Не използвайте масажния пистолет върху ставите, главата или други костни части на тялото. Могат да се появят синини след употреба. Веднага щом почувствате някакъв дискомфорт или болка над масажираното място, незабавно спрете да използвате продукта. Дръжте косата си или която и да е част от тялото ви далеч от движещата се част на уреда и охлаждащите вентилационните отвори на гърба на мотора, за да предотвратите прищипване. Не поставяйте никакви предмети в охлаждащите вентилационни отвори на гърба на мотора. Устройството не е предназначено за използване под вода, дори при опасни условия, при които съществува риск водата да попадне във вътрешната система, например през охлаждащите отвори на мотора. Винаги избягвайте риска от вода да попадне вътре в продукта. Съхранявайте и използвайте продукта далеч от течности и източници на топлина. Използвайте само зарядното устройство, предоставено в опаковката на продукта. Проверявайте внимателно устройството преди всяка употреба. Не пречете на работата на продукта по никакъв начин. Не стартирайте и не зареждайте устройството в състояние без надзор. Не боравете с продукта по никакъв опасен начин, който може да го повреди или да нарани потребителя. Не сваляйте винтовете и не се опитвайте да разглобявате продукта. След като достигнете продължителна работа в продължение на един час, изключете продукта и го оставете за половин час, преди да го използвате отново. Съхранявайте продукта на сухо място, предпазвайте от топлина, влага и пряка слънчева светлина.

  Мнения на клиенти

  Масажен пистолет VI Black - GymBeam

  Обща оценка на продукта

  94%
  94%
  Средна оценка от 16 ревюта
  100 %
  80 %
  60 %
  40 %
  20 %

  РЕВЮТА

  ОТ ПРОВЕРЕНИ КЛИЕНТИ

  97.8 %

  Най-Полезното Положително Ревю на Продукта

  Най-Полезното Негативно Ревю на Продукта

  Всички мнения Масажен пистолет VI Black - GymBeam

  Напишете своето собствено мнение
  Вашето мнение за:Масажен пистолет VI Black - GymBeam
  Вашата оценка
  Произведено в
  Китай
  Дистрибутор
  GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
  Правна категория на продукта
  аксесоари
  EAN
  8586022212864
  Брой на палет
  1 бр.
  Брой в пакет
  50 бр.
  Брутно тегло
  1.52 кг.
  Дължина
  23.50 cm
  Ширина
  11.00 cm
  Височина
  29.00 cm
  Главна категория

  Предупреждение:

  Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

  Въпроси от клиенти

  Масажен пистолет VI Black - GymBeam

  Напишете въпрос
  Напишете отговор

  Разгряване, стречинг и разпускане - наистина ли са важни?

  Стречингът и загрявката трябва да са в основата на всеки тренировъчен план, което за съжаление често се забравя. В същото време те играят наистина важна роля за изграждане на мускулатурата, оформяне на релефа на мускулите, както и за предпазване от травми. Прочетете какви техники за стречинг познаваме и какви ползи носят.

  10 грешки, които трябва да избягваме, докато сме още млади

  Вижте списък на 10-те грешки, които трябва да избягвате, докато сте още млади. Младите спортисти често допускат грешки, които сега няма да им навредят, но последиците от тях ще се появят с времето.

  11 правила на етикета във фитнеса, за които никой няма да ви каже

  Тези 11 правила на етикета във фитнеса трябва да се спазват от всекиго. Взаимното уважение и зачитане са нещо, което би трябвало да се разбира от само себе си. А вие познавате ли правилата на етикета във фитнеса?

  Списък с упражнения: Мускули на краката - предни и задни бедрени мускули и прасци

  Списък с упражнения, в който ще намерите всички упражнения на английски език и превода им на български, насочени към мускулатурата на краката - бедра и прасци.

  Items 1 to 5 of 5 total

  Страница