Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
 1. 8 приложения за мобилен телефон и интернет страници за фитнес мотивация и по-добра ефективност

  8 приложения за мобилен телефон и интернет страници за фитнес мотивация и по-добра ефективност

  В основата на успеха стои мотивацията. Това е особено вярно при упражненията и в спорта. Затова се вдъхновете от този списък с най-добрите фитнес приложения и интернет страници и постигнете по-бързо своите фитнес цели. Приложенията могат да измерват физическата ви активност, броя на калориите и да ви помогнат с избора на упражнения за тренировка. Намерете подходящото приложение за себе си.

 2. Кога и колко протеини да приемате за постигане на максимални резултати?

  Кога и колко протеини да приемате за постигане на максимални резултати?

  Правилното количество приети белтъчини през деня и точното време на консумация са ключът към успеха. Прочетете кога и колко протеини трябва да приемате, за да постигнете фитнес целите си бързо и ефективно.

 3. Фитнес рецепта: Пухкав млечен десерт Kinder без брашно с високо съдържание на белтъчини

  Фитнес рецепта: Пухкав млечен десерт Kinder без брашно с високо съдържание на белтъчини

  Свежа, млечна, пухкава и сладка, но въпреки това съвършено балансирана. Такава е нашата фитнес рецепта за млечен десерт Kinder. Този сладкиш съдържа цели 10 g белтъчини и само 95 калории в едно парче и това го прави подходящо протеиново хапване.

 4. Детоксикацията - може ли да промени живота ви за 10 дни?

  Детоксикацията - може ли да промени живота ви за 10 дни?

  Пречистване, детоксикация, детокс. Без значение как ще го наречете, целта винаги е пречистване на тялото от вредните вещества - токсините. Някои пречиствания са насочени към конкретни органи, докато други могат да ви пречистят от главата до петите. Но наистина ли е така? Нуждае ли се тялото ви от пречистване? Това не е ли измама?

 5. Какво е BMI калкулатор и надежден ли е изобщо?

  Какво е BMI калкулатор и надежден ли е изобщо?

  Тренирате редовно, храните се здравословно и въпреки това ви е измерен висок BMI? Къде е грешката? В статията ще ви разясним кога високият BMI не означава затлъстяване и защо в частност културистите не трябва да разчитат на него.

 6. Левцинът и неговото въздействие върху растежа и възстановяването на мускулатурата

  Левцинът и неговото въздействие върху растежа и възстановяването на мускулатурата

  Химичните процеси в тялото са особено важни при мускулен растеж и намаляване на телесното тегло. Представяме ви няколко факта за левцина - аминокиселината, която е от много по-голямо значение за тялото ви, отколкото си мислите. Разберете как да използвате левцина за мускулен растеж.