Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
 1. Табата: HIIT тренировката, която ви води към вашите цели

  Табата: HIIT тренировката, която ви води към вашите цели

  Табата - високоинтензивна интервална HIIT тренировка, която продължава само 4 минути и обещава изненадващи резултати за изключително кратко време. Независимо дали вашата цел е отслабване, растеж на мускулна маса, подобряване на издръжливостта или просто поддържане на формата, табата като създадена специално за това!

 2. Защо да започнете да тренирате с тежести, ако сте жена

  Защо да започнете да тренирате с тежести, ако сте жена

  Жените често имат предразсъдъци относно силовите тренировки. Мислят, че ще станат твърде обемисти, но тренировките с тежести носят много предимства. Вижте защо да започнете да тренирате с тежести, ако сте жена.

 3. 7 най-ефективни кардио уреда, които пестят вашето време

  7 най-ефективни кардио уреда, които пестят вашето време

  При правилния избор на кардио уред може да прекарате много по-малко време в тренировки и да изгорите много по-голямо количество калории. Вижте класацията на 7 най-ефективни кардио уреда въз основа на тяхната ефективност, функционалност и достъпност. Използвайте времето си ефективно.

 4. 4 типа спаринг партньори, които трябва да избягвате

  4 типа спаринг партньори, които трябва да избягвате

  Правилният спаринг партньор за тренировка не се намира лесно, но ако сте попадали на някой от тези 4 типа хора, трябва да ги избягвате от далеч, преди да е станало прекалено късно.

 5. Ползвате ли Snapchat? Последвайте GymBeamTeam!

  Ползвате ли Snapchat? Последвайте GymBeamTeam!

  Използвате ли Snapchat? В такъв случай започнете да следвате нашия профил GymBeamTeam. В него ще намерите много видео клипове и снимки от света на фитнеса, а също така няма да липсва и голяма доза мотивация! Заедно с нашите инфлуенсъри работим, за да ви предоставим ценни съвети и идеи как да подобрите тренировките си, да обогатите хранителния си режим и да постигнете фитнес целите си. В допълнение към това може да погледнете и зад кулисите на нашата компания!

 6. Арнолд Шварценегер - тренировки, хранене и мотивация на легендата на културизма

  Арнолд Шварценегер - тренировки, хранене и мотивация на легендата на културизма

  Арнолд Шварценегер. Име, което за всекиго е добре познато, при това не само в света на фитнеса и културизма. Арнолд е известен и като актьор, а можехте да го наблюдавате и в политическите кръгове. Как изглежда пътят му към върха, тренировките му и как постига всичко това?