Други протеини

Други протеини е категория продукти, която съдържа различни видове протеини. Те са съществена част от здравословното хранене за всички хора. Всеки любител на фитнеса, който иска да постигне целите си, може да се възползва от техния адекватен прием. Всички тези протеинови прахове са богати на аминокиселини и са адаптирани към различните нужди на всеки от нас. В тази категория всеки, който не може да приема традиционни протеинови източници, като най-популярните суроватъчнирастителни и телешки протеини, ще намери подходящ избор.

Освен това протеините съдържат витамини, минерали и други полезни съставки. Те се срещат в храната ни и могат да бъдат намерени например в яйцата, месото, бобовите растения или зърнените храни. В нашето тяло те функционират като основен градивен елемент за мускулите и някои клетки на имунната система. Те помагат за растежа и поддържането на мускулната маса, а също имат положителен ефект върху здравето на костите. Можете да смесите протеинови прахове с вода, мляко или да приготвите вкусна напитка под формата на горещ шоколад.


Ако се интересувате от приема на протеини, не пропускайте статията Кога и колко протеини да приемаме за максимални резултати.

1 Продукт

на страница
Задай във възходяща посока
Производител
 1. GymBeam (1)
Вкус
 1. шоколад (1)
 2. неовкусено (1)
 3. ванилия (1)
Маса в грамове
 1. 1000 g (1)
Форма
 1. на прах (1)
Смес
 1. чист (1)
Метод на преработка на протеина
 1. друг метод (1)
Източник на протеини
 1. яйчен албумин (1)
Правна категория на продукта
Филтриране по
Вегетариански (1)
Веган (1)
Без глутен (1)
Без лактоза (1)
Био (1)
Без ГМО (1)
Без изкуствени подсладители (1)
Без пластмасови опаковки (1)
Без аспартам (1)
 1. Egg Albumin - GymBeam
  Яйчен албумин - GymBeam
  80%
  80 % (92)
  91,95лв.

1 Продукт