Яйчен Албумин е яйчен протеин с цели 82% протеини, без мазнини, холестерол и лактоза. Сухите яйчни белтъци съдържат бавно смилаеми протеини, които ще подхранват вашите мускули дълго време, поради което този протеин е подходящ и преди лягане или между храненията. Има висока биологична стойност и предлага пълен профил на есенциални аминокиселини.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)
Яйчен Албумин - яйчен протеин с 82% съдържание на белтъчини, по-бавна абсорбция и висока биологична стойност
Яйчен Албумин е яйчен протеин от изсушени яйчни белтъци, които са безценен източник на протеини. Яйчният белтък на прах доставя по-бавно усвоим протеин, което позволява снабдяването на мускулите с хранителни вещества за по-дълго време. Следователно, този протеин е подходящ преди лягане или дори като заместител на храната през деня. Засища достатъчно и е изключително вкусен.
Има 82% съдържание на протеин, ниско съдържание на въглехидрати и е без мазнини. Не съдържа холестерол, нито лактоза, което е важно особено за спортистите, които страдат от непоносимост към лактоза. Той е отличен избор за тези, които търсят качествен източник на протеин за растеж на мускулната маса и сила. Има висока биологична стойност и предлага пълен профил на есенциални аминокиселини, както и високо съдържание на BCAA и глутамин - аминокиселини, които способстват за подобряване на производителността и ускоряване на регенерацията.
Яйчен Албумин и неговите предимства
- яйчен протеин с 82% съдържание на белтъчини
- има висока бионалична използваемост
- има пълен аминокиселинен профил, BCAA и глутамин
- не съдържа мазнини нито холестерол
- не съдържа глутен, захар и лактоза
- подходящ е за хора с лактозна непоносимост
- подходящ е преди спане
Състав
Неовкусен: яйчен белтък на прах, лимонена киселина (E330).
Шоколадов вкус: яйчен белтък на прах, обезмаслено какао, аромат (на шоколад), подсладител (сукралоза), лимонена киселина (E330).
Дозировка
Разбъркайте препоръчителната доза от 25 г в 150-200 мл вода и консумирайте 1 до 2 пъти на
ден.
Предупреждение за алергични:
Продуктът съдържа яйца.
Таблица на хранителните стойности
Хранителни стойности (неароматизиран) | 1 доза (25 г) |
---|---|
Енергийна стойност | 365,3 kJ / 83,8 kcal |
Мазнини | < 0,07 г |
от които наситени | 0 г |
Въглехидрати | 0,29 г |
от които захари | 0,17 г |
Фибри | 0 г |
Белтъчини | 20,5 г |
Сол | 0,43 г |
Типичен аминокиселинен профил в 100 g протеин: L-аланин-5.87g, L-аргинин-5.59g, аспарагинова киселина-9.58g, L-цистин-2.39g, глутаминова киселина-11.94g, Глицин-3,66 g, L-Хистидин-2,11 g, L-Изолевцин-4,87 g, L-Левцин-7,88 g, L-Лизин-6,37 g, L-Метионин-2,73 g, L-фенилаланин-5.6 g, L-пролин-3.32 g, L-серин-6.61 g, L-треонин-4,51 g, L-триптофан-1 g, L-тирозин-3 , 67 g, L-валин-6.27 g
Предупреждение
Не е подходящ за деца, бременни и кърмачки. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте препоръчителната доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Съхранявайте далеч от слънчева светлина. Пазете далеч от достъпа на малки деца.
Яйчен албумин - GymBeam
Обща оценка на продукта
РЕВЮТА
ОТ ПРОВЕРЕНИ КЛИЕНТИ
83.8 %
Най-Полезното Положително Ревю на Продукта
Намирате ли за полезно това ревю?
Най-Полезното Негативно Ревю на Продукта
Проверени Клиенти
Клиентски точки: 216
Добавен:
Намирате ли за полезно това ревю?
ПРЕПОРЪЧАНOмоето мнениевззех го за разнообразие на тру уей. качествен е но яйчения протеин май винаги има малко дразнеща миризма. само това е минусПроверени Клиенти
Клиентски точки: 3
Добавен:
Намирате ли за полезно това ревю?
ПРЕПОРЪЧАНOНикога пакРазтворимост - много лоша. Вкус - поносим. Остават неразтворени образования, като топчета, за щастие стоят на дъното на шейкъра, които, ако опитате да ги погълнете, полепват по зъбите. Освен това са отблъскващо сладки. Реших да опитам нещо различно и не бих си го купил отново.Проверени Клиенти
Клиентски точки: 155
Добавен:
Намирате ли за полезно това ревю?
ПРЕПОРЪЧАНOМного добър за хора с непоносимост към лактозаИма доста приятен вкус, 82% белтъчини и на добра цена. Препоръчвам.
Предупреждение:
Да се съхранява на сухо място и да се пази от топлина.