Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Упражнения и тренировки

 1. Скот Адкинс: тренировъчен план, диета и съвети

  Скот Адкинс: тренировъчен план, диета и съвети

  Скот Адкинс или Юри Бойка е британски актьор и майстор на бойните изкуства, който може да се похвали със способности и с фигура, на които се възхищават много спортисти. Вдъхновете се от неговия тренировъчен план, неговата диета и от съветите му, които ще ви изведат на следващото ниво.

 2. Може ли кардио тренировката да унищожи мускулите ви, постигнати с толкова усилия?

  Може ли кардио тренировката да унищожи мускулите ви, постигнати с толкова усилия?

  Могат ли кардио тренировките да унищожат мускулите, които сте постигнали с толкова усилия? Ако и вие сте от хората, които избягват кардиото от страх, че ще загубят мускулите си, тази статия е точно за вас! Разберете как стоят нещата в действителност. Разбира се, тук не липсва и примерен тренировъчен план.

 3. Тренирайте като Дуейн Джонсън "Скалата"

  Тренирайте като Дуейн Джонсън "Скалата"

  Вижте тренировъчния план и храненето на професионалния кечист и актьор на име Дуейн Джонсън "Скалата" и почерпете вдъхновение от него. Освен това в статията ще откриете и тайната на успеха му, която можете да използвате и вие и по този начин да се приближите до постигане на житейските и фитнес целите си.

 4. 5 съвета как да си изберете обувки за бягане

  5 съвета как да си изберете обувки за бягане

  В гардероба на много от нас могат да се намерят маратонки за бягане. Те са стилни, удобни и са подходящи дори за ежедневно облекло. Дизайнът обаче не е единственият критерий, върху който трябва да се съсредоточите. Ето 5 полезни съвета как да изберете обувки за бягане, които да ви пасват перфектно.


 5. Кой е Рич Пиана, как тренира и какво стои зад марката 5%?

  Кой е Рич Пиана, как тренира и какво стои зад марката 5%?

  Рич Пиана е известна личност в света на културизма. Той става известен не само с участията си по състезанията, но и с марката 5 %, както и с личността си. Този харизматичен културист има какво да каже на света, така че с удоволствие споделя съвети и препоръки със своите фенове.

 6. 8 неща, които никога не трябва да правите във фитнеса

  8 неща, които никога не трябва да правите във фитнеса

  Всички знаем какво трябва да правим във фитнеса. Но знаете ли какво със сигурност не трябва да правите? Разгледайте този списък с 8 неща, които със сигурност не трябва да правите във фитнеса, вдъхновете се и се радвайте на бърз напредък и растеж на силата и на мускулната маса.