Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Хранителни добавки

 1. Киноа е хранителна безглутенова суперхрана със съдържание на белтъчини, фибри, витамини и минерали. Вижте кои са ползите от консумацията на киноа.

  Киноа е хранителна безглутенова суперхрана със съдържание на белтъчини, фибри, витамини и минерали. Вижте кои са ползите от консумацията на киноа.

  Киноата е екзотична суперхрана, пълна с белтъчини, фибри, витамини и минерали. Семената с бял, червен или черен цвят носят много ползи за човешкия организъм. Прочетете повече за растението, което древните инки са наричали “майка на зърнените култури”.

 2. Кои хранителни добавки могат да помогнат при настинка и грип?

  Кои хранителни добавки могат да помогнат при настинка и грип?

  Измъчват ви запушен нос, кашлица, болки в гърлото или висока температура? Тези проблеми обикновено са причинени от вирусни заболявания, като настинка или грип, които могат сериозно да вгорчат живота ни. За щастие има начини да се преборим с тях. Вижте кои са 9-те хранителни добавки, които ще ви помогнат да се справите с настинката и грипа.

 3. Конопеният протеин – пълноценен източник на белтъчини, богат на мастни киселини и фибри

  Конопеният протеин – пълноценен източник на белтъчини, богат на мастни киселини и фибри

  Конопеният протеин е пълноценен източник на белтъчини, който се характеризира с високо съдържание на фибри, омега ненаситени киселини и минерали. Той е чудесна растителна алтернатива на протеините, която се произвежда от семената на Канабис сатива, подходяща за вегани, вегетарианци или за хора, които се опитват да ограничат консумацията на месо. Открийте предимствата от приема на този уникален протеин.

 4. Суперхраните и техният ефект върху здравето и имунитета

  Суперхраните и техният ефект върху здравето и имунитета

  Суперхраните (superfoods) са различни видове храни и хранителни добавки, които съдържат изключително високо количество витамини, минерали и антиоксиданти. Става въпрос за хранително балансирани продукти, които предлагат максимални ползи за здравето. Благодарение на тях можете да укрепите имунитета си и да подсилите организма си.

 5. High-quality protein – как да разберем кой е най-качественият източник на протеини

  High-quality protein – как да разберем кой е най-качественият източник на протеини

  Протеините са една от най-важните съставки на храната, без която здравословното функциониране на организма не е възможно. При спортистите протеините са особено важни, тъй като те са отговорни за растежа и поддържането на мускулната маса. Протеини има в храната ни, но на пазара се предлагат и под формата на хранителни добавки, които имат различна усвояемост и различно съдържание на аминокиселини. Разберете кои са критериите за оценка на протеините, кои са най-добрите източници на протеини, както и значението на термина high-quality protein (висококачествен протеин).

 6. Витамин D и всичко, което трябва да знаете за него

  Витамин D и всичко, което трябва да знаете за него

  Знаете ли какви са ползите от витамин D? Как си го набавяме и каква е функцията му? Витамин D е много важeн компонент на всекидневния живот, а дефицитът му може да причини сериозни заболявания като рахит, остеопороза, рак или склероза.