HealthyCo Подаръци за цялото семейство

Подаръци за цялото семейство от производител HealthyCo е категория от продукти, в която ще можете да откриете нещо специално за всеки член от семейството. Тя включва хранителни добавки за здраве, красота и стави, диагностични тестове, съставки за готвене и фитнес оборудване. Ако искате да направите някого щастлив, като му подарите практичен подарък, значи сте дошли на правилното място.

Здравето обикновено се свързва с витамини и минерали. Тези вещества са жизнено важни за спокойното функциониране на цялото тяло. Можете да изберете от комплекс от мултивитамини, пакет за подпомагане на имунитета или добавки, които съдържат витамин С, магнезий и цинк. Ала тази категория предлага и здравословни мазнини под формата на омега-3 мастни киселини и пробиотици за здраво храносмилане. И разбира се, тук ще откриете и специални дъвчащи витамини за деца. Любимите ви хора ще могат да се възползват и от средство за установяване на недостиг на витамини и минерали в тялото благодарение на домашните диагностични ДНК тестове.

 Покажи още

Независимо кой е готвачът вкъщи, той със сигурност ще се зарадва на някои нови съставки за готвене, които може да използва за приготвянето на здравословни вкусотии. Погрижете се кухненските му шкафове да са заредени с брашно от спелта, ядки, семена и висококачествени масла. Всеки обича балансираната закуска, затова не се колебайте, а поглезете любимите си хора с вкусно мюсли, фъстъчено масло, протеинови барчета и протеинови шейкове. Ако в семейството ви има спортист, Протеинът Just Whey или добавките за стави със сигурност ще го зарадват. И накрая, но не на последно място по значимост, предлагаме и тренировъчни ластици, както и топки за спорт за всеки, който обича да тренира у дома. Елате и изненадайте семейството и приятелите си с нещо специално. Със сигурност няма да сгрешите с някоя от нашите идеи за подаръци!

Ако все още не можете да се решите и търсите идеи за коледни подаръци за мъже, жени, спортисти или хора, които не спортуват, можете да намерите вдъхновение в статията ни: Идеи за коледни подаръци за любители на фитнеса и здравословния начин на живот. 

 Покажи по-малко
Не можем да намерим продукти, съответстващи на селекцията.