Маслото от авокадо може да се използва за печене, готвене и пържене, както и в студената кухня за овкусяване на салати. То има приятен деликатен вкус и висока точка на горене от цели 271 °C. Произвежда се механично, затова запазва естественото си съдържание на мастни киселини.
Масло от авокадо - идеалното масло за готвене, печене или пържене
Маслото от авокадо е висококачествено масло с отличен вкус и с висока точка на горене - цели 271 °C. Предимство на това масло е естественото му съдържание на мастни киселини, което се запазва благодарение на механичното пресоване. Има богат и деликатен вкус и е подходящо както за салати, така и за готвене, печене и пържене.
Маслото от авокадо и неговите предимства
- произвежда се чрез механично пресоване
- има богат и деликатен вкус
- има висока точка на горене - 271 °C
- богато е на мастни киселини
- подходящо за готвене, печене и пържене
Състав
100% масло от авокадо.
Таблица на хранителните стойности
Хранителни стойности | 15 мл |
---|---|
Калории | 120 kcal |
Мазнини | 14 г |
от които наситени мазнини | 1,5 г |
от които полинаситени мазнини | 2 г |
от които мононаситени мазнини | 10 г |
Натрий | 0 мг |
Въглехидрати | 0 мг |
Белтъчини | 0 г |
Произведено в Испания и Кения. Опаковано в САЩ.
Масло от авокадо - NOW Foods
Обща оценка на продукта
РЕВЮТА
ОТ ПРОВЕРЕНИ КЛИЕНТИ
50 %
Най-Полезното Положително Ревю на Продукта
Най-Полезното Негативно Ревю на Продукта
Предупреждение:
Да се съхранява на сухо място и да се пази от топлина.