Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Combat Protein Powder - Muscle Pharm

Производител: Muscle Pharm
Рейтинг:
85 %

Combat Protein Powder е многокомпонентен протеин с удължено време за усвояване - до 8 часа, който съдържа бързо, умерено и бавно абсорбиращи се протеини и храносмилателни ензими за подобряване на смилането на протеините и усвояването им. Една доза съдържа до 25 g протеини от пет различни източника, освен това е обогатен с BCAA, глутамин и други аминокиселини за по-добро възстановяване. 

Не е в наличност

Combat Protein Powder: многокомпонентен протеин с до 8 часа усвояване, съдържащ 25 g протеини, храносмилателни ензими и голяма доза аминокиселини

Protein Combat Powder е многокомпонентен протеин с удължено време за усвояване - до 8 часа, благодарение на съдържанието му на бързо, умерено и бавно абсорбиращи се протеини. В допълнение съдържа храносмилателни ензими за подобряване на смилането и усвояването на протеините. Ако искате да увеличите максимално мускулния растеж и да осигурите правилно използване на протеините, Combat е точният избор. Той съдържа смес от протеини с различен интервал на освобождаване, BCAA и глутамин за ускоряване на възстановяването и за задържане на азота, както и храносмилателна смес, която гарантира реалното използване на хранителните вещества. Освен това се разтваря лесно и е вкусен. Съдържа още суроватъчен протеин изолат, частично хидролизиран суроватъчен протеин, мицеларен казеин, суроватъчен протеин концентрат, яйчен белтък и смес от храносмилателни ензими.


Combat Protein Powder - Muscle Pharm


Една доза от този уникален протеин съдържа до 25 g протеинова смес с най-високо качество. Отделните съставки са използвани в прецизно изготвена комбинация, която осигурява всички аминокиселини, необходими за оптимален растеж и възстановяване, както и голямо количество BCAA и глутамин. Различното време на смилане и усвояване на петте, съдържащи се в него проеинови компонента, гарантира непрекъснато осемчасово снабдяване на организма с хранителни вещества. Combat Powder - това е абсолютно съвършена комбинация от най-добрите налични източници на протеини за постоянна доставка на хранителни вещества за изграждане на мускулна маса и увеличаване на силите за цели 8 часа.

 

Активни съставки на Protein Combat

Суроватъчен протеин изолат (WPI) - най-ценният източник на протеини, който бързо се смила и абсорбира. Частично хидролизираният суроватъчен протеин се разгражда на пептиди, които се смилат със светкавична скорост и така мускулите по-бързо се насищат с аминокиселини.
 
 
Суроватъчен протеин концентрат (WPC) - източник на протеини с множество фракции, който е най-близък до храната. Яйченият албумин е високо ценен биологичен източник на протеини, с високо съдържание на BCAA и агринин, който оказва влияние основно върху нивото на хормони в организма. Храносмилателните ензими осигуряват перфектно храносмилане и усвояване на протеините. Добавените BCAA и глутамин гарантират възстановяване и изграждане на чиста мускулна тъкан. Дозата левцин увеличава значително протеиновия синтез и растежа на мускулна маса. L-глутаминът подпомага възстановяването на тъканите и влияе значително върху правилното функциониране на имунната система, особено в периоди на повишено физическо и психическо натоварване.


  Combat Protein Powder - Muscle Pharm


Частично хидролизиран суроватъчен протеин - протеин, който е разделен на бързо усвояеми пептиди; така възниква най-бързо усвояващата се форма на суроватъчен протеин, гарантираща незабавна доставка на аминокиселини за изграждане на мускулна маса.

 

Мицеларен казеин - казеиновите мицели имат незаменими антикатаболни свойства, благодарение на много бавното храносмилане, те могат да доставят аминокиселини в продължение на няколко часа и така да предпазят мускулната тъкан от разпад.

 

Яйчен белтък - характеризира се с висока бионаличност, високо съдържание на BCAA и аргинин, освен това значително допринася за производството на хормони и за изграждането на мускулна маса.


  Combat Protein Powder - Muscle Pharm


Смес от храносмилателни ензими, които разграждат храната в стомашно-чревния тракт, за да могат хранителните вещества да се абсорбират в кръвния поток. Една доза Combat доставя смес от 60 mg храносмилателни ензими за ефективно подпомагане на храносмилането и усвояването на съдържащите се в него протеини; тялото не може да абсорбира компоненти, които остават неразградени в стомашно-чревния тракт, следователно добавените ензими осигуряват максимално оползотворяване на всички протеинови компоненти на продукта.

 

Допълнителната доза глутамин и допълнителните BCAA - като L-левцин, L-изолевцин и L-валин са основни аминокиселини за поддържане, възстановяване и изграждане на мускулната тъкан, стимулиращи протеиновия синтез и по този начин мускулния растеж. Благодарение на способността им да потискат кортизола, BCAA могат да забавят катаболните реакции. L-глутаминът е аминокиселина, която укрепва имунната система и подпомага възстановяването.

 

Ползите от Protein Combat

  • висококачествен многокомпонентен протеин
  • доставя протеини на мускулите до 8 часа
  • съдържа до 25 g протеини в една доза
  • съдържа протеини с постепенно освобождаване
  • съдържа храносмилателни ензими
  • подпомага растежа на мускулната маса
  • подобрява възстановяването
  • има страхотен вкус

 

Дозировка

Разбъркайте 1-2 супени лъжици с 300 ml вода, за най-оптимални резултати приемайте два до три пъти на ден. За да получите сметанов вкус, при приготвянето използвайте мляко вместо вода.

 

Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойности (продукт с вкус на банан)1 доза (33,6 g)
Калории130 kcal
Калории от мазнини20 kcal
Мазнини2,5 g
 от които наситени1,5 g
Холестерол110 mg
Натрий140 mg
Калий160 mg
Въглехидрати4 g
 от които фибри1 g
 от които захари2 g
Белтъчини25 g
Калций125 mg
Желязо0,45 mg
Combat Powder Proprietary Time Release System32 g
Микрофилтрирана протеинова смес: (суроватъчен концентрат, суроватъчен изолат, суроватъчен хидролизат, мицеларен казеин, яйчен белтък, L-глутамин, L-левцин, L-валин, L-изолевцин, аланин, лизин, аргинин, глицин, хистидин, тирозин, цистин, метионин, фенилаланин, пролин, серин, аспарагинова киселина, треонин, триптофан
Смес от храносмилателни ензими
Протеаза, лактаза

 

Други съставки

Инулин, естествени и изкуствени аромати, натриев хлорид, калиев ацесулфам, сукралоза, соев лецитин, калиев цитрат.

 

Предупреждение

Продуктът не е подходящ за деца, бременни жени и кърмачки. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не е заместител на разнообразната диета. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Съхранявайте на сухо място при температура под 25 ° C, пазете от пряка слънчева светлина и от студ. Производителят не носи отговорност за щети, причинени от неправилна употреба или съхранение.

 

Продуктът е обработен в уреди, в които може да се обработват и мляко, соя, яйца, ракообразни, ядки, фъстъци.

Мнения на клиенти

Combat Protein Powder - Muscle Pharm

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Combat Protein Powder - Muscle Pharm
Вашата оценка

Вкус

Въпроси от клиенти

Combat Protein Powder - Muscle Pharm

Напишете въпрос
Напишете отговор