Дамска тениска Hard Work Black White - GymBeam

0%
0% (0)
Производител: GymBeam Clothing

Тениска Hard Work е женска спортна тениска в черен цвят със стилен контрастен бял надпис "Hard Work Beats Talent". Той ясно определя собственичката на тениската – тя обича да тренира и знае какво е упорита работа. Тениската е изработена от 100% претъкан памук, което я прави удобна и подходяща за упражнения и редовно носене.

ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО

Дамска тениска Hard Work ясно определя собственичката на тениската - тя обича упоритата работа и фитнеса

Тениска Hard Work е направена за дами, които обичат фитнеса и го възприемат като дълготрайно пътуване, а не само за моментно увлечение. Контрастният надпис "Hard Work Beats Talent" или в превод „Упоритита работа печели над таланта” ясно определя собственичката на тениската, която не иска да бъде само слаба, но също така силна и здрава. Дамската тениска Hard Work в черно е изработена от висококачествен материал - 100% памук, с къси ръкави и двойно зашит долен подгъв. Тази стилна тениска с жива философия на гърдите е от качествен материал и със стилен дизайн, което я прави е подходяща както за упражнения, така и за ежедневно носене.

Дамска тениска Hard Work Black White - GymBeam

   

За кого е предназначена тениска Hard Work?

Тениската е предназначена за всички дами и спортистки, които предпочитат висококачествено облекло, било то по отношение на материал, изработка, дизайн или стил.

 

Таблица с размери на тениска Hard Work

РазмерXSSML
Ширина 43 см 45 см 47 см 50 см
Дължина 58 см 61 см 62 см 64 см

 

Поддържка на тениската


Перете обърната наопаки при 30 ° C, ако искате да я изгладите, използвайте слаба температура и не гладете печата. Сушете в сушилня само ако искате да я смалите, в противен случай не препоръчваме.

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Customer reviews Дамска тениска Hard Work Black White - GymBeam
Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Дамска тениска Hard Work Black White - GymBeam
Вашата оценка
Въпроси от клиенти
Напишете въпрос
Напишете отговор