Дамска тениска Stop Wishing White Pink - GymBeam

0%
0% (0)
Производител: GymBeam Clothing

Тениската Stop Wishing е красива бяла тениска с розов мотивационен надпис "Stop Wishing Start Doing"Тя е изработена от висококачествен материал - 100% предварително обработен памук, което я прави подходяща за упражнения, но усещането с тази тениска толкова ще ви хареса, че ще я искате и за ежедневна употреба. 

 

ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО

Дамската тениска Stop Wishing с мотивационен надпис ще ви накара да поработите над себе си

Тениската Stop Wishing е красива бяла тениска с розов мотивационен надпис "Stop Wishing Start Doing". Дамската тениска Stop Wishing е изработена от висококачествен материал - 100% предварително обработен памук, с къс ръкав е, ръкавите са двойно зашити и има долен подгъв. Тази стилна тениска с мотивация на гърдите е без гънки в средата. Благодарение на свойствата на материала, от който е изработена, е подходяща за упражнения, но усещането с нея  толкова ще ви хареса че ще я искате и за ежедневна употреба     

  

Дамска тениска Stop Wishing White Pink - GymBeam

   

За кого е предназначена тениската Stop Wishing?

Тениската е предназначена за всички жени и спортистки, които се радват на качественото облекло, независимо дали от гледна точка на материала, на начина на ушиване или на дизайна, но също така държат на вкуса и на стила си. 

 

Какъв размер да изберем?

РазмерXSSML
Ширина 43 cm 45 cm 47 cm 50 cm
Дължина 58 cm 61 cm 62 cm 64 cm

 

Как да се грижим за тениската?

 

Перете тениската наопаки при температура от 30ºC, а ако искате да я гладите, задайте умерена температура и не я гладете наопаки, дори и само чрез натискане. Сушете я в сушилня само ако искате да я свиете, в противен случай не препоръчваме сушене, защото то може да навреди на тениската. 

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Customer reviews Дамска тениска Stop Wishing White Pink - GymBeam
Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Дамска тениска Stop Wishing White Pink - GymBeam
Вашата оценка
Въпроси от клиенти
Напишете въпрос
Напишете отговор