Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Фитнес колан Premium Multifunction - Chiba

Производител: CHIBA

Фитнес коланът Premium Multifunction е мултифункционален колан за тренировки, допълнен с верига от неръждаема стомана. Този здрав фитнес колан с мека и нежна подплата от вътрешната страна ви гарантира стабилност, защита и фиксиране на гръбнака и средната част на тялото по време на тежки тренировки. В същото време ви позволява да увеличите натоварването на тренировката, окачвайки тежести върху него. Теглото на прикачените тежести може да бъде до цели 100 кг! 

Не е в наличност Очаква се: 02.02.2021
Очаквана цена 53,90 лв.

Фитнес колан Premium Multifunction - мултифункционален колан за тренировки с верига от неръждаема стомана за увеличаване на интензивността на тренировката и едновременно с това за защита на гръбнака и средната част на тялото 

Фитнес коланът Premium Multifunction е уникален мултифункционален колан за тренировки, който е допълнен със здрава верига от неръждаема стомана. Тя служи за увеличаване на натоварването на вашите тренировки. Можете да ѝ окачите тежести до цели 100 кг. Същевременно този здрав фитнес колан с мека и нежна подплата от вътрешната страни ви гарантира стабилност, фиксация и защита на гръбначния стълб и средната част на тялото, когато правите упражнения с големи тежести. Добавете фитнес колана към своите тренировки и ги издигнете на по-високо ниво! Ширината на колана е 16,5 см. 

 

Как да изберем правилен размер на колана? 

РазмерMLXL
Обиколка на талията74 - 94 см85 - 106 см95 - 115 см
Мнения на клиенти

Фитнес колан Premium Multifunction - Chiba

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Фитнес колан Premium Multifunction - Chiba
Вашата оценка
Дистрибутор
364
Правна категория на продукта
аксесоари
EAN
4250637169120
Брутно тегло
0.99 кг.
Дължина
104.00 cm
Ширина
16.00 cm
Височина
1.00 cm
Главна категория

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Въпроси от клиенти

Фитнес колан Premium Multifunction - Chiba

Напишете въпрос
Напишете отговор