Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Фитнес колан Premium Multifunction - Chiba

Производител: CHIBA

Фитнес коланът Premium Multifunction е мултифункционален колан за тренировки, допълнен с верига от неръждаема стомана. Този здрав фитнес колан с мека и нежна подплата от вътрешната страна ви гарантира стабилност, защита и фиксиране на гръбнака и средната част на тялото по време на тежки тренировки. В същото време ви позволява да увеличите натоварването на тренировката, окачвайки тежести върху него. Теглото на прикачените тежести може да бъде до цели 100 кг! 

 
Специална цена   53,90 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

Фитнес колан Premium Multifunction - мултифункционален колан за тренировки с верига от неръждаема стомана за увеличаване на интензивността на тренировката и едновременно с това за защита на гръбнака и средната част на тялото 

Фитнес коланът Premium Multifunction е уникален мултифункционален колан за тренировки, който е допълнен със здрава верига от неръждаема стомана. Тя служи за увеличаване на натоварването на вашите тренировки. Можете да ѝ окачите тежести до цели 100 кг. Същевременно този здрав фитнес колан с мека и нежна подплата от вътрешната страни ви гарантира стабилност, фиксация и защита на гръбначния стълб и средната част на тялото, когато правите упражнения с големи тежести. Добавете фитнес колана към своите тренировки и ги издигнете на по-високо ниво! Ширината на колана е 16,5 см. 

 

Как да изберем правилен размер на колана? 

РазмерMLXL
Обиколка на талията74 - 94 см85 - 106 см95 - 115 см
Мнения на клиенти

Фитнес колан Premium Multifunction - Chiba

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Фитнес колан Premium Multifunction - Chiba
Вашата оценка
Продуктови етикети
Най-нов
Дистрибутор
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Правна категория на продукта
аксесоари
EAN
4250637169120
Брутно тегло
0.99 кг.
Дължина
104.00 cm
Ширина
16.00 cm
Височина
1.00 cm
Главна категория

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Въпроси от клиенти

Фитнес колан Premium Multifunction - Chiba

Напишете въпрос
Напишете отговор