Масажен пистолет Massage Gun Black - Climaqx

Рейтинг:
100 % of 100
100 % (6)
Производител: Climaqx

Massage Gun Black е един от най-иновативните фитнес инструменти. Силният мотор в уреда ще елиминира напрежението в мускулите ви, като в същото време ще подобри кръвотока към тях. Масажният уред включва 4 масажиращи глави, които ще спомогнат за качествения масаж на отделни части от мускулите ви. Благодарение на 20-те степени на уреда, може да адаптирате масажа към конкретните си нужди и така да регулирате процеса по възстановяване на мускулите ви.

В наличност
307,95лв.

Massage Gun - иновативен фитнес инструмент за качествено възстановяване и релаксация на мускулите

Massage Gun е иновативен фитнес инструмент, който предоставя качествен масаж от комфорта на дома ви. Massage Gun притежава високоскоростен мотор 3200 rpm, което гарантира максимална ефикасност при елимирането на напрежението в мускулите. Уредът включва също и 4 уникални глави за масаж, които отговарят за отделни части от мускулите ви и ще подобрят кръвотока към тях.

Благодарение на 20-те нива на работа, лесно можете да променяте интензивността на масажа. Животът на батерията е до 5 часа в зависимост от избраната от вас скорост на работа. Освен това, масажният уред е лесен за употреба и разполага с практичен ЛЕД дисплей. Дръжката е устойчива, което гарантира максимален комфорт и сигурност по време на масажа. Massage Gun идва в практична чанта, с помощта на която ще можете да го носите навсякъде със себе си. Продуктът включва и зарядно устройство.

                            

Технически особености
Максимална скорост: 3200 rpm
Батерия презареждаща
Издръжливост на батерията до 5 часа (в зависимост от избраната интензивност)
Оосбености 20 нива на скорост
Аксесоари 4 различни масажни глави, зарядно, практична чанта
Ниво на шум 44-65 dcb  (в зависимост от избраната интензивност)
Тегло 1,2 кг

                                            

Как да използвате уреда за масаж?

Зареждане:

 • Преди да използвате уреда за първи път трябва да заредите батерията до край, което ще отнеме около 6 часа. Просто включете зарядното в стандартен контакт и включете конектора в изхода за зарядно на батерията, което се намира в долната част на дръжката на уреда, където са и бутоните за включване и изключване.  
 • След като изпълните инструкциите за зареждане, ЛЕД индикаторът на дръжката ще започне да мига в зелено, което означава, че батерията е заредена. Щом ЛЕД индикаторът спре да примигва и остане зелен, значи батерията е напълно заредена. 
 • Батерията може да се зарежда по всяко време, независимо какво е нивото ѝ на заряд (дори и да е напълно заредена). 
 • Средната издръжливост на батерията е приблизително 4-6 часа в зависимост от избраната от вас програма на работа, както и от натиска, който прилагате по време на масаж. 
 • Изваждайте зарядното от контакта след всяко зареждане. 
 • За да извадите батерията, натиснете пластмасовото копче, което се намира по оста на дръжката (батерия) и на вентилатора за охлаждане на уреда и след това извадете батерията внимателно и с умерена сила. Свържете дръжката на батерията и уреда като просто плъзнете дръжката обратно по същия начин, както при изваждането.  

Употреба:

 • Изберете предпочитаната от вас глава за масаж и я поставете в уреда. Уверете се, че е поставена правилно. 
 • В края на дръжката ще намерите копче за "ON" включване и за "OFF" изключване, като вие трябва да го поставите в "ON" позиция за начало на работа. 
 • След като уредът е включен, ЛЕД екранът ще светне в зелено и LCD дисплеят ще се включи. 
 • За да започнете с масажа, натиснете средния червен бутон на LCD дисплея.
 • Използвайте бутоните + и - на LCD дисплея, за да изберете предпочитаната от вас програма (скорост) от 1 до 20. 
 • В дясната част на диспея, използвайте скалата до 99, за да видите заряда на батерията, като 99 индикира напълно заредена батерия. 
 • Използвайте масажното устройство само върху сухи части от тялото и с необходимия натиск. Масажирайте в продължение на 60 секунди, след което преминете плавно към следващата част на тялото. 
 • Когато решите, че искате да приключите с масажа, натиснете средното червено копче върху LCD дисплея отново.
 • В края на дръжката ще намерите копче за "ON" и за "OFF", превключете на "OFF", за да спрете уреда изцяло.  
 • След това нежно извадете масажната глава.
 • След употреба на уреда, избършете повърхността му, както и използваната глава с леко влажна кърпа и подсушете с мека кърпа. 

Масажни глави:

 • Масажна глава под формата на вилица: Обикновено се използва за релаксиращ масаж на дълги и тесни мускулите, които са например тези, намиращи се на гръбнака - гръбначните мускули. Внимателен и бавен масаж на врата, ахилесовата пета и на пищяла също се допуска. 
 • Масажна глава под формата на куршум: Заоблената глава предполага по-интензивен и дълбок масаж. Тя е подходяща за масажиране и активиране на т.нар. Trigger Points.
 • Плоска масажна глава: Подходяща е за масаж на цялото тяло, особено на онези зони с плоски мускулите, както и около по-чувствителните части. Подходяща е за масаж на мускулите на гърба и ръцете. 
 • Масажна глава под формата на тесла: Благодарение на по-малкия си размер, масажната глава ще масажира труднодостъпни места като шийните прешлени, дланите или стъпалата. Подходящ е и за масаж на мускулите на гърба. Внимавайте с шийните прешлени на гръбначния стълб, използвайте по-малко интензивност, масажирайте нежно и бавно.

   

Гаранция

Гаранцията на продукта е 2 години от датата на покупка и не важи в следните случаи: 

 • Увреждане причинено от инцидент, неправилна употреба или транспортиране. 
 • Продуктът е бил подложен на поправка, която не е позволена от производителя. 
 • Продуктът не е използван съгласно упътването.
 • Увреждането надвишава цената на продукта.
 • Увреждането е предизвикано от неправилно съхранение или почистване. 
 • Не сте успели да докажете датата на покупката. 

Предупреждение

Консултирайте се с лекаря си преди да използвате уреда, особено ако имате здравословни проблеми, страдате от хронични заболявания или, ако сте бременна или имате проблеми със ставите. Продуктът е предназначен за употреба само от възрастни лица. Не използвайте уреда за масаж на стави, глава или кости. След употреба може да се наблюдавате наранявания по кожата си. Спрете с масажа веднага щом усетите болка или дискомфорт. Пазете косата си и други части от тялото от движещите се части на уреда или от охлаждащия вентилатор отзад на мотора. Не пъхайте нищо в дупките на охлаждащия вентилатор. Уредът не е предназначен за употреба под вода и при опасни условия, при които е възможно да навлезе вода във вътрешната система през дупките за охлаждане. Винаги избягвайте всякаква възможност да влезе вода в уреда. Съхранявайте и използвайте продукта далеч от вода или източници на топлина. Използвайте само зарядното, която ще намерите в опаковката на продукта. Проверявайте устройството внимателно преди всяка употреба. Не се намесвайте в работата на продукта, докато е включен. Не включвайте уреда в контакта без надзор. Не дръжте уреда така че това да доведе до повреждането му или до вашето нараняване. Не вадете болтовете му и не се опитвайте да го разглабяте. След продължителна употреба от един час, изключете уреда и го оставете за половин час преди да го използвате отново. Съхранявайте продукта на сухо място, пазете от топлина, влажност и директна слънчева светлина. 

детайли за продукта
EAN 4260558434092
HS код 90191010: -- Elektrické vibračné masážne prístroje
Дистрибутор GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Нето тегло 1.37 кг.
Брой бройки в палет 1 бр.
Брой бройки в опаковка 1 бр.
Брутно тегло 1.37 кг.
Дължина (cm) 33.00 см
Ширина (cm) 22.00 см
Височина (cm) 10.00 см
Произведено в Германия
Правна категория на продукта аксесоари
Главна категория Масажни пистолети
Други категории Аксесоари
Помощни средства за рехабилитация

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Customer reviews Масажен пистолет Massage Gun Black - Climaqx
Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Масажен пистолет Massage Gun Black - Climaqx
Вашата оценка

Обща оценка на продукта

100 %
100 %
Средна оценка от 6 ревюта
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Обща оценка от потвърдени покупки

100 %

Най-Полезното Положително Ревю на Продукта

100 %
Страхотна машинка, правиш си почти пълен масаж за около 20 мин. Особено съм доволен при краката, в деня след тренировката препоръчвам.

Намирате ли за полезно това ревю?

Variants Цена Специална цена В наличност
single_variant 300,50лв. 307,95лв.
в наличност
Въпроси от клиенти
Напишете въпрос
Напишете отговор