Масажен пистолет Massage Gun Black - Climaqx

Рейтинг:
100 % of 100
100 % (5)
Производител: Climaqx

Massage Gun Black е един от най-иновативните фитнес инструменти. Силният мотор в уреда ще елиминира напрежението в мускулите ви, като в същото време ще подобри кръвотока към тях. Масажният уред включва 4 масажиращи глави, които ще спомогнат за качествения масаж на отделни части от мускулите ви. Благодарение на 20-те степени на уреда, може да адаптирате масажа към конкретните си нужди и така да регулирате процеса по възстановяване на мускулите ви.

В наличност
265,50лв.

Massage Gun - иновативен фитнес инструмент за качествено възстановяване и релаксация на мускулите

Massage Gun е иновативен фитнес инструмент, който предоставя качествен масаж от комфорта на дома ви. Massage Gun притежава високоскоростен мотор 3200 rpm, което гарантира максимална ефикасност при елимирането на напрежението в мускулите. Уредът включва също и 4 уникални глави за масаж, които отговарят за отделни части от мускулите ви и ще подобрят кръвотока към тях.

Благодарение на 20-те нива на работа, лесно можете да променяте интензивността на масажа. Животът на батерията е до 5 часа в зависимост от избраната от вас скорост на работа. Освен това, масажният уред е лесен за употреба и разполага с практичен ЛЕД дисплей. Дръжката е устойчива, което гарантира максимален комфорт и сигурност по време на масажа. Massage Gun идва в практична чанта, с помощта на която ще можете да го носите навсякъде със себе си. Продуктът включва и зарядно устройство.

                            

Технически особености
Максимална скорост: 3200 rpm
Батерия презареждаща
Издръжливост на батерията до 5 часа (в зависимост от избраната интензивност)
Оосбености 20 нива на скорост
Аксесоари 4 различни масажни глави, зарядно, практична чанта
Ниво на шум 44-65 dcb  (в зависимост от избраната интензивност)
Тегло 1,2 кг

                                            

Как да използвате уреда за масаж?

Зареждане:

 • Преди да използвате уреда за първи път трябва да заредите батерията до край, което ще отнеме около 6 часа. Просто включете зарядното в стандартен контакт и включете конектора в изхода за зарядно на батерията, което се намира в долната част на дръжката на уреда, където са и бутоните за включване и изключване.  
 • След като изпълните инструкциите за зареждане, ЛЕД индикаторът на дръжката ще започне да мига в зелено, което означава, че батерията е заредена. Щом ЛЕД индикаторът спре да примигва и остане зелен, значи батерията е напълно заредена. 
 • Батерията може да се зарежда по всяко време, независимо какво е нивото ѝ на заряд (дори и да е напълно заредена). 
 • Средната издръжливост на батерията е приблизително 4-6 часа в зависимост от избраната от вас програма на работа, както и от натиска, който прилагате по време на масаж. 
 • Изваждайте зарядното от контакта след всяко зареждане. 
 • За да извадите батерията, натиснете пластмасовото копче, което се намира по оста на дръжката (батерия) и на вентилатора за охлаждане на уреда и след това извадете батерията внимателно и с умерена сила. Свържете дръжката на батерията и уреда като просто плъзнете дръжката обратно по същия начин, както при изваждането.  

Употреба:

 • Изберете предпочитаната от вас глава за масаж и я поставете в уреда. Уверете се, че е поставена правилно. 
 • В края на дръжката ще намерите копче за "ON" включване и за "OFF" изключване, като вие трябва да го поставите в "ON" позиция за начало на работа. 
 • След като уредът е включен, ЛЕД екранът ще светне в зелено и LCD дисплеят ще се включи. 
 • За да започнете с масажа, натиснете средния червен бутон на LCD дисплея.
 • Използвайте бутоните + и - на LCD дисплея, за да изберете предпочитаната от вас програма (скорост) от 1 до 20. 
 • В дясната част на диспея, използвайте скалата до 99, за да видите заряда на батерията, като 99 индикира напълно заредена батерия. 
 • Използвайте масажното устройство само върху сухи части от тялото и с необходимия натиск. Масажирайте в продължение на 60 секунди, след което преминете плавно към следващата част на тялото. 
 • Когато решите, че искате да приключите с масажа, натиснете средното червено копче върху LCD дисплея отново.
 • В края на дръжката ще намерите копче за "ON" и за "OFF", превключете на "OFF", за да спрете уреда изцяло.  
 • След това нежно извадете масажната глава.
 • След употреба на уреда, избършете повърхността му, както и използваната глава с леко влажна кърпа и подсушете с мека кърпа. 

Масажни глави:

 • Масажна глава под формата на вилица: Обикновено се използва за релаксиращ масаж на дълги и тесни мускулите, които са например тези, намиращи се на гръбнака - гръбначните мускули. Внимателен и бавен масаж на врата, ахилесовата пета и на пищяла също се допуска. 
 • Масажна глава под формата на куршум: Заоблената глава предполага по-интензивен и дълбок масаж. Тя е подходяща за масажиране и активиране на т.нар. Trigger Points.
 • Плоска масажна глава: Подходяща е за масаж на цялото тяло, особено на онези зони с плоски мускулите, както и около по-чувствителните части. Подходяща е за масаж на мускулите на гърба и ръцете. 
 • Масажна глава под формата на тесла: Благодарение на по-малкия си размер, масажната глава ще масажира труднодостъпни места като шийните прешлени, дланите или стъпалата. Подходящ е и за масаж на мускулите на гърба. Внимавайте с шийните прешлени на гръбначния стълб, използвайте по-малко интензивност, масажирайте нежно и бавно.

   

Гаранция

Гаранцията на продукта е 2 години от датата на покупка и не важи в следните случаи: 

 • Увреждане причинено от инцидент, неправилна употреба или транспортиране. 
 • Продуктът е бил подложен на поправка, която не е позволена от производителя. 
 • Продуктът не е използван съгласно упътването.
 • Увреждането надвишава цената на продукта.
 • Увреждането е предизвикано от неправилно съхранение или почистване. 
 • Не сте успели да докажете датата на покупката. 

Предупреждение

Консултирайте се с лекаря си преди да използвате уреда, особено ако имате здравословни проблеми, страдате от хронични заболявания или, ако сте бременна или имате проблеми със ставите. Продуктът е предназначен за употреба само от възрастни лица. Не използвайте уреда за масаж на стави, глава или кости. След употреба може да се наблюдавате наранявания по кожата си. Спрете с масажа веднага щом усетите болка или дискомфорт. Пазете косата си и други части от тялото от движещите се части на уреда или от охлаждащия вентилатор отзад на мотора. Не пъхайте нищо в дупките на охлаждащия вентилатор. Уредът не е предназначен за употреба под вода и при опасни условия, при които е възможно да навлезе вода във вътрешната система през дупките за охлаждане. Винаги избягвайте всякаква възможност да влезе вода в уреда. Съхранявайте и използвайте продукта далеч от вода или източници на топлина. Използвайте само зарядното, която ще намерите в опаковката на продукта. Проверявайте устройството внимателно преди всяка употреба. Не се намесвайте в работата на продукта, докато е включен. Не включвайте уреда в контакта без надзор. Не дръжте уреда така че това да доведе до повреждането му или до вашето нараняване. Не вадете болтовете му и не се опитвайте да го разглабяте. След продължителна употреба от един час, изключете уреда и го оставете за половин час преди да го използвате отново. Съхранявайте продукта на сухо място, пазете от топлина, влажност и директна слънчева светлина. 

детайли за продукта
Произведено в Германия
Дистрибутор GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Правна категория на продукта аксесоари
EAN 4260558434092
HS код 90191010: -- Elektrické vibračné masážne prístroje
Брой на палет 1 бр.
Брой в пакет 1 бр.
Брутно тегло 1.37 кг.
Дължина 33.00 см
Ширина 22.00 см
Височина 10.00 см
Главна категория Смарт аксесоари
Други категории Аксесоари
Фитнес подаръци
Домашни тренировки
Подаръци за нея
Подаръци за него
Оборудване за упражнения

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Customer reviews Масажен пистолет Massage Gun Black - Climaqx
Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Масажен пистолет Massage Gun Black - Climaqx
Вашата оценка
Variants Цена Специална цена В наличност
single_variant 300,50лв. 265,50лв.
в наличност
Въпроси от клиенти
Напишете въпрос
Напишете отговор