Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Nutrex

Nutrex е американска компания, основана през 2002 г. Тя е от скоро на европейския пазар, но за кратко време е изградила много добра репутация и е известна с високо ефективни добавки с най-високо качество. Тези добавки се препоръчват за културисти, пауърлифтери, спортисти във всички бойни изкуства и фитнес. Nutrex Research носи на пазара революционни и наистина ефективни висококачествени продукти. Техните продукти се основават на дългосрочни изследвания и тестове. Nutrex първи въвежда на пазара хранителни добавки под формата на течни капсули, които осигуряват бърза абсорбация на компонентите и по този начин водят до по-добри резултати. Тя започва като мечта на своя основател и идеята се превърща в един възхитителен успех. Усилената работа и висококачествените хранителни добавки позволяват на Nutrex да се превърне в основна сила в индустрията на хранителните добавки. В една своя реч президента на Nutrex Йенс Ингенохл казва: „Когато хората видят тази сграда, едва ли си представят трудностите, които сме имали като основатели в ранните години. Когато преминете през всичко това от самото начало, то ще ви научи да цените всеки успех и растеж.“

 

nutrex

 

Най-известните продукти 

Фирмата е позната най-вече с капсулови продукти като фатбърнери от серията Lipo 6. В момента от тях се произвеждат няколко версии и е най-добре продаваният фатбърнер в световен мащаб, и доста популярен на европейския пазар. Най-продаван от тази серия е стандартен Липо 6. Липо 6 е награден от портал bodybuilding.com осем поредни години за най-добър фатбърнер в света. От тази серия идва и малко по-скъпият фатбърнер Lipo 6 Black, който се смята за най-силният фатбърнер и също така е много популярен на европейския пазар. Компанията е известна и с капсули заместител на стероиди Anabol 5 - също сред най-добре продаваните стероиди в Европа.  

Полезни връзки:

 1. Lipo 6 Black 120 капс - Nutrex
  Рейтинг:
  81% (42)
  Специална цена   69,00 лв.
 2. Anabol 5 Black 120 таб - Nutrex
  Рейтинг:
  90% (18)
  Специална цена   57,90 лв.
 3. Lipo 6 Black Ultra Concentrate 60 kaps - Nutrex
  Рейтинг:
  82% (25)
  Специална цена   42,90 лв.
 4. T-UP Black 120 kaps - Nutrex
  Рейтинг:
  100% (2)
  Специална цена   49,50 лв.
 5. Hemo Rage Black Ultra Concentrate 252 g - Nutrex
  Рейтинг:
  55% (19)
  ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО
 6. Фетбърнър Lipo 6 Unlimited 120 капс - Nutrex
  Рейтинг:
  30% (2)
  ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО
 7. Lipo 6 CLA - Nutrex
  Рейтинг:
  95% (4)
  Не е в наличност
 8. Lipo 6 Black Hers - Nutrex
  Рейтинг:
  84% (14)
  Не е в наличност
 9. Предтренировъчен продукт Outlift - Nutrex
  Рейтинг:
  93% (3)
  ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО
 10. Креатин Drive Black - Nutrex
  Рейтинг:
  100% (1)
  ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО
 11. Фетбърнър Lipo 6 Black Ultra Concentrate 70 g - Nutrex
  Рейтинг:
  100% (1)
  ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО
 12. BCAA Drive - Nutrex
  Рейтинг:
  0% (0)
  Не е в наличност