Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Предтренировъчен Neurocore - MuscleTech

Производител: muscletech
Рейтинг:
91 %

NeuroCore е предтренировъчен стимулант, благодарение на който ще получите изключителна сила, огромна доза енергия, напомпване на мускулите, издръжливост и умствена концентрация. В 1 доза той съдържа до 1067 mg бета аланин, 1000 mg L-цитрулин, 1000 mg креатин хидрохлорид и 120 mg безводен кофеин, които са изчислени така, че да ви осигурят най-добрата тренировка.

В наличност
Специална цена   42,90 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

NeuroCore: предтренировъчен стимулант, който ви дава прилив на енергия, сила и максимално напомпване на мускулите

NeuroCore е предтренировъчен стимулант, благодарение на който ще изпитате екстремна сила, а чрез нея и екстремни резултати под формата на огромно количество енергия, максимално напомпване на мускулите, сила, издръжливост и умствена концентрация. Той съдържа всички основни съставки, като бета аланин, L-цитрулин и креатин хидрохлорид, които са изчислени така, че да ви осигурят най-доброто тренировъчно преживяване.

 

Освен това в 1 доза този предтренировъчен стимулант съдържа и 120 mg чист безводен кофеин, който ви дава прилив на енергия. Кратко време след приема на първата доза, той увеличава съсредоточеността и стимулира концентрацията на ума ви, 1067 mg бета аланин инициират процеси, които увеличават здравината и стимулират растежа на мускулната ви маса, 1000 mg креатин хидрохлорид подпомагат увеличаването на силата ви, а 1000 mg L-цитрулин стимулират максималното напомпване на мускулите. Съдържащите се в Neurocore вещества правят от този продукт един от най-добрите предтренировъчни продукти на пазара. Изпитайте истинско усещане за сила и енергия по време на тренировка, точно както го правят културистите от световна величина.

 

neurocore предтренировъчен продукт

 

Какво ви очаква с този предтренировъчен стимулант?

 • ЕНЕРГИЯ: Тези 120 mg чист безводен кофеин правят от продукта нещо повече от това, което предлагат на пазара другите производители на добавки. NeuroCore ви залива с вълна от енергия, за още по-голяма ефективност по време на тренировка.

 • КОНЦЕНТРАЦИЯ: NeuroCore стимулира концентрацията на ума едва няколко минути след приема. Фокусирайте всичките си сили върху целта си с NeuroCore!

 • МУСКУЛИ: NeuroCore съдържа 1067 mg бета аланин, доза, която е точно определена от научните изследвания и спомага за повишаване на силата и за подобряване на процеса на изграждане на мускулна маса.

 • СИЛА: Благодарение на уникалния креатин монохидрат, този продукт е абсолютно различен. Клинично доказана форма на креатин, която значително подобрява развитието на мускулна сила и маса.

 • ОРОСЯВАНЕ: В една доза съдържа до 1000 mg L-цитрулин, който влияе върху образуването на азотен оксид и води до отлични резултати, които няма да постигнете дори и след употреба на огромни дози L-аргинин.

 

предтренировъчен продуктneurocore

 

Предимствата на NeuroCore

 • подпомага растежа на мускулна маса
 • екстремни нива на енергия
 • подпомага максималното напомпване на мускулите
 

Защо да решите да използвате NeuroCore?

 • Neurocore™ съдържа научно изследвани дози от чист L-цитрулин вместо L-аргинин и AKG за постигане на интензивно и дълготрайно напомпване на мускулите. L-цитрулинът, както се вижда от научните изследвания, позволява да се постигнат свръх високи нива на аргинин в кръвта, дори в сравнение с по-високи дози от директно приеман L-аргинин.
 • В Neurocore™ е използван високо ефективен креатин, познат като креатин HCl. Клинично е доказано, че той влияе върху увеличаването на мускулния обем и на силата.
 • Neurocore™ съдържа бета аланин, вещество, което интензивно се изследва във връзка с ефекта, който оказва върху увеличаването на силата.
 • За разлика от много концентрати, които се приемат преди състезания, Neurocore™ съдържа клинично доказани и научно изследвани съставки, които са посочени на опаковката, така че знаете точно какво съдържа всяка доза.
  предтренировъчен продукт neurocore
 

Състав

Естествени и изкуствени аромати, лимонена киселина, D-ябълчена киселина, силициев диоксид, калциев силикат, сукралоза, калиев ацесулфам, алура червено AC.

 

Дозировка

Приемайте една мерителна лъжица, разтворена в 200 ml студена вода 30 минути преди тренировка. Не приемайте повече от 3 мерителни лъжици дневно.

 

Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойности (вкус на плодов пунш)1 доза (4,3 g)
Комплекс Neurocore™3437 mg
Бета аланин (CarnoSyn®)1067 mg
L-цитрулин1000 mg
Креатин монохидрат1000 mg
Екстракт от женшен (като Panax Ginseng)167 mg
Кофеин120 mg
L-теанин50 mg
Екстракт от лютива тлъстига (като Rhodiola rosea (корен))33,4 mg

 

Предупреждение

Продуктът съдържа вещества, които са класифицирани като "хигроскопични", което означава, че абсорбират влагата от околната среда и това може да доведе до овлажняване на праха и превръщането му в твърди блокчета. Това е напълно нормално и предвидимо поведение при наличието на такива съставки и не означава, че продуктът е повреден, втвърдяването не влияе на ефективността на продукта. Просто размачкайте втвърдените блокчета и използвайте продукта нормално. За да забавите хигроскопичния ефект, съхранявайте продукта на хладно и сухо място, далеч от влага (не в хладилник!). НИКОГА не използвайте мокра лъжица, когато приготвяте праха!
 
Произведено в съоръжение, в което се обработват мляко, яйца, ядки, пшеница, фъстъци, риба, мекотели и соя.
Мнения на клиенти

Предтренировъчен Neurocore - MuscleTech

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Предтренировъчен Neurocore - MuscleTech
Вашата оценка

Вкус

Въпроси от клиенти

Предтренировъчен Neurocore - MuscleTech

Напишете въпрос
Напишете отговор