Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Scitec

Scitec Nutrition

Scitec Nutrition е първоначално основана в Европа, където е абсолютен лидер в спортното хранене. През 1999 г. разширява продажбите си и премества производствените предприятия и лабораториите за развитие в САЩ.

Scitec Nutrition следва три основни принципа:
 • Всички съставки трябва да бъдат доказано ефективни. Следваме този принцип в нашите лаборатории за развитие.
 • Нашите продукти не съдържат забранени вещества.
 • Използваните суровини трябва да бъдат с най-високото качество. Благодарение на нашата политика, клиентите на Scitec Nutrition могат да постигнат максимални резултати.

 

Scitec Nutrition има вече десетгодишен успех. Производството се извършва в собствени помещения с площ, по-голяма от тази на две футболни игрища и следва гаранция за висококачествени продукти.


Философия на Scitec

Вместо празна пропаганда, Scitec Nutrition се основава на коректни бизнес отношения и затова има клиенти в почти всички страни по света. Продуктовите реклами обещават реални резултати, а спортистите не са разочаровани от продуктите на Scitec: те наистина получават това, което търсят. Резултатите от тестовете показват, че Scitec продуктите не съдържат никакви допинг вещества. Scitec е един от най-добрите производители на хранителни добавки в Европа. Вкусовите качества на нашите продукти са издържани и затова Scitec продуктите са в постоянно търсене. Разработването на иновативни продукти за Scitec не е само твърдение, а истинска корпоративна политика. Ние отговаряме на променящите се изисквания на клиентите, като постоянно разработваме нашите продукти. Scitec предоставя на своите клиент доказани, добре функциониращи рецепти без да оставя на заден план вкусовите качества на продуктите.

scitec

 

Иновации

Означава пускане на нови и реално функциониращи продукти на пазара. В много случаи концепцията за иновации съществува само на хартия с цел реклама. В Есен, Германия, се проведе FIBO, най-голямата международна изложба за фитнес и уелнес в Европа. Scitec Nutrition представи нов вид дизайн на своите продукти и продукти с нов дизайн на опаковката вече са по рафтовете на търговските обекти кто постепенно ще заменят стария дизайн. Продуктите са с гарантирано качеството.

Качество

Още с навлизането си на пазара продуктите на Scitec Nutrition станаха една от водещите марки в Европа. Преди всичко качеството и надеждността на продуктите са основата за успех. Scitec гарантира качеството на своите продукти и публикува реални данни за процентното съдържание на протеини в продуктите. Има възможност за проверка на резултатите от тестовете на протеиновия анализ за всички продукти в различни опаковки и с различни аромати. Резултатите дават възможност да се установи дали тези стойности са дали толеранси (целта на Scitec е 100% съдържание с толеранс + -2%). Резултатите от теста могат да бъдат потвърдени чрез въвеждане на номера на партидата на началната страница www.scitecnutrition.com под заглавието ANALYSIS PROTEIN.


 

Полезни връзки

 1. Протеин 100% Whey Professional - Scitec Nutrition
  Рейтинг:
  92% (276)
  Специална цена   43,90 лв.
 2. Protein 100% Plant 900 g - Scitec Nutrition
  Рейтинг:
  90% (29)
  Специална цена   35,95 лв.
 3. Протеин 100% Whey - Scitec Nutrition
  Рейтинг:
  95% (41)
  Специална цена   48,90 лв.
 4. Креатин 100% - Scitec Nutrition
  Рейтинг:
  86% (72)
  Специална цена   19,50 лв.
 5. BCAA + Glutamine Xpress 600 g - Scitec Nutrition
  Рейтинг:
  84% (11)
  Специална цена   50,20 лв.
 6. Протеин 100% Whey Isolate - Scitec Nutrition
  Рейтинг:
  81% (41)
  Специална цена   47,10 лв.
 7. Mega Arginine - Scitec Nutrition
  Рейтинг:
  80% (10)
  Специална цена   28,90 лв.
 8. Amino 5600 - Scitec Nutrition
  Рейтинг:
  96% (22)
  Специална цена   17,28 лв.
 9. Essentials Calcium-Magnesium - Scitec Nutrition
  Рейтинг:
  92% (5)
  Специална цена   12,95 лв.
 10. Mega Daily One Plus - Scitec Nutrition
  Рейтинг:
  96% (5)
  Специална цена   16,50 лв.
 11. 100% Hydrolyzed Beef Isolate Peptides - Scitec Nutrition
  Рейтинг:
  82% (10)
  Специална цена   49,50 лв.
 12. Протеин 100% Casein Complex - Scitec Nutrition
  Рейтинг:
  78% (13)
  Специална цена   46,00 лв.