Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

ZMB6 60 капс - Scitec Nutrition

Производител: Scitec Nutrition
Рейтинг:
92 %

ZMB6 е комбинация от жизненоважни вещества – цинк, магнезий и витамин В6. Спомага за нормалния протеинов синтез, поддържането на нормално състояние на костите и зъбите и правилната дейност на имунната система. Също така потиска умората и изтощението, повишава нивото на тестостерон и силата, подобрява регенерацията и качеството на съня.


ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО

ZMB6 – патентована комбинация от цинк, магнезий и витамин В6, която предлага много ползи за здравето ви

ZMB6 е комбинация от жизненоважни минерали и витамини – цинк, магнезий и витамин В6. Цинкът и магнезият спомагат за нормалния протеинов синтез, поддържането на нормално състояние на костите и играят важна роля в клетъчното делене. Цинкът и витамин В6 подпомагат правилната дейност на имунната система.


zmb6 scitec

Магнезият и витамин В6 подпомагат потискането на умората и изтощението, енергийния метаболизъм и нормалната функция на психическите процеси. Цинкът играе роля в нормалната синтеза на DNA, метаболизма на въглехидратите и макронутриентите, нормалната когнитивна дейност, а също така подпомага и плодовитостта и репродуктивната способност. Играе важна роля в метаболизма на мастните киселини, в поддържането на нормално състояние на косата, ноктите, кожата и зрението, както и в поддържането на нормално ниво на тестостерон и предпазване на клетките от оксидантния стрес.

Магнезият спомага за поддържането на нормално състояние на зъбите, електролитен баланс и нормална дейност на нервната система: невротрансмисия и мускулни контракции, включително на сърдечния мускул. Витамин В6 участва в производството на червени кръвни клетки и регулацията на хормоналните процеси.

 

ZMB 6 и неговите предимства

  • патентована комбинация от цинк, магнезий и витамин В6
  • подпомага нормалния протеинов синтез
  • подпомага имунната система
  • потиска умората и изтощението
  • предпазва клетките от оксидантния стрес
  • поддържа нормалното състояние на косата, ноктите и кожата

 

Съдържание

Магнезиев оксид, телешки желатин, цинков сулфат монохидрат, пиридоксин хидрохлорид, оцветители: титанов диоксид, черен железен оксид, индиготин, пълнител: микрокристалинна целулоза, шеллак.

.

Дозиране

Използвайте 2 капсули дневно.

 

Таблица с хранителни стойности

Хранителни стойности1 доза (2 капс)
Цинк30 mg
Магнезий450 mg
Витамин B611 mg
Мнения на клиенти

ZMB6 60 капс - Scitec Nutrition

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:ZMB6 60 капс - Scitec Nutrition
Вашата оценка
Въпроси от клиенти

ZMB6 60 капс - Scitec Nutrition

Напишете въпрос
Напишете отговор