Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Dibencozide Magnum 100 caps - Megabol

Производител: Megabol
Рейтинг:
60 %

Dibencozide Magnum е изключително силен анаболен агент, ефективен при изграждане на мускулна маса, увеличаване на обема и силата. Нестероидният метаболитен фактор действа като биостимулатор в процеса на синтез на протеини. Най-често неговият ефект се проявява след няколко дни употреба.

В наличност
Специална цена   19,95 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

Dibencozide Magnum - е изключително силен нестероиден анаболен агент за подпомагане на растежа на мускулната маса, увеличаване на обема и силата

Dibencozide Magnum e изключително силен анаболен агент, ефективен при изграждане на нова мускулна маса и при увеличаване на силата. Най-често ефектът от употребата му се появява след няколко дни употреба. Нестероидният анаболен фактор действа като биостимулатор в процеса на синтез на протеините в рибозоми. Продуктът участва в синтеза на метионина от хомоцистеина и тимидин синтезин. Функционира като елемент на водородна връзка в трансметилни реакции и синтез на нуклеинови киселини.

 

Dibencozide Magnum megabol

 

Dibencozide Magnum не е откриваем в кръвната плазма след 10 часа от приема му. Продуктът се препоръчва за лицата, които не тренират системно, но искат да подобрят фигурата си. При научни тестове е доказано, че при редовна употреба на продукта получавате по-голям апетит, като по този начин по-бързо ще трупате обем и мускулна маса. Този продукт е подходящ за хора, които имат проблем с покачването на килограми, а също и нежелание да консумират голямо количество храна.

 

Dibencozide Magnum и неговите предимства

  • силен и ефективен анаболен агент
  • нова формула, алтернативна на анаболните стероиди
  • подпомага синтеза на протеини
  • увеличава апетита
  • подпомага растежа на мускулна маса, увеличаване на обема и силата
  • ефектът от продукта се усеща след няколко дни употреба

 

Дозировка

Препоръчваме приемането на 1 капсула дневно, а в случай на интензивен тренировъчен план, можете да увеличите дозата на 3 капсули дневно, приемайте продукта сутрин на гладно, 30-60 минути преди тренировка и преди сън.

 

Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойности1 капсули
Дибензозид (5-деокси-5-аденозил-кобаламин)1000 ug
Пшенично нишесте300 mg
Мнения на клиенти

Dibencozide Magnum 100 caps - Megabol

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Dibencozide Magnum 100 caps - Megabol
Вашата оценка
Въпроси от клиенти

Dibencozide Magnum 100 caps - Megabol

Напишете въпрос
Напишете отговор