Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Biosterol 36 капс - Megabol

Производител: Megabol
Рейтинг:
89 %

Biosterol е хранителна добавка, който служи като естествен заместител на стероидите. Съдържа сапонини, фитостероли и стероидни алкалоиди, благодарение на които можете да постигнете своите фитнес цели по-бързо и по-ефективно.

В наличност
Специална цена   6,90 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

Biosterol е хранителна добавка със съдържание на сапонини, фитостероли и стероидни алкалоиди, която служи като естествен заместител на стероидите

Biosterol е хранителна добавка от най-ново поколение, тип "тестостеронов бустер". Има високо съдържание на сапонини, които ще ви приближат ефективно до вашите фитнес цели. В човешкия организъм съществуват определени метаболитни пътища, чрез които може да се извършва биосинтез на стероидни вещества от сапонини. Сапонините са химични съединения от растителен произход, които променят структурата на цитоплазмените мембрани така, че те да са по-пропускливи за органични вещества. В същото време сапонините могат да се преобразуват в стероидни хормони или в парахормони с анаболен ефект.

 

Biosterol 36 капс - Megabol

 

Затова при спазване на балансирана диета, патентованата формула на Biosterol може да ви помогне да се справите с натоварващите интензивни тренировки. Този тестостеронов стимулант е подходящо да се приема по време на тренировки за обем и за сила, защото именно тогава се нуждаете от повишаване на нивата на тестостерон. Тъй като Biosterol е с високо съдържание на стероидни сапонини, той е идеален естествен заместител на стероидите за спортисти.

 

Biosterol и неговите предимства

  • естествен заместител на стероидите
  • съдържа сапонини, фитостероли и стероидни алкалоиди
  • подходящ е за прием по време на тренировки за обем и за сила
  • помага ви да постигнете фитнес целите си

 

Biosterol 36 капс - Megabol

                 
Състав

Активни вещества (екстракти): Nigellae fluidum, Capsici fluidum, Trigonellae fluidum, Myristicae liquidum, Glycyrhizate siccum, Cynarae fluidum.

 

Дозировка

Приемайте 1-2 капсули сутрин след хранене. Biosterol трябва да се приема всеки ден. Поради стимулиращия ефект, продуктът не трябва да се използва след 18 часа. В дни, през които тренирате, приемайте 1 капсула по време на последното хранене преди тренировка. Ако приемате 2 капсули дневно – приемайте ги два пъти дневно след хранене.

 

Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойности1 капсула
Сапонини 200 mg
Фитостероли 66 mg
Стероидни алкалоиди 0,25 mg

 

Предупреждение

Biosterol нито е подходящ, нито е предназначен за прием от жени и от лица на възраст под 18 години!

Мнения на клиенти

Biosterol 36 капс - Megabol

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Biosterol 36 капс - Megabol
Вашата оценка
Product detail
Bбруто тегло кг.
нето тегло кг.
височина cm
wширина cm
lдължина cm
Баркод
HS Code
Категория
Въпроси от клиенти

Biosterol 36 капс - Megabol

Напишете въпрос
Напишете отговор
Опаковка Цена Специална цена В наличност
36 kaps
15,95 лв.
6,90 лв.
В наличност > 9бр
Добави към количката