Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

G-BCAA 250 капс - Scitec Nutrition

Производител: Scitec Nutrition
Рейтинг:
100 %

G-BCAA е комбинация от аминокиселината глутамин и аминокиселините с разклонена верига ВСАА, която подпомага регенерацията и предпазва мускулните тъкани от катаболния ефект. Освен това създава и анаболно състояние, понижава разграждането на мускули и подпомага производството на растежен хормон. G- BCAA формулата съдържа глутамин, левцин, изолевцин и валин в съотношение 1:1:1:1.

Не е в наличност
Очаквана цена 45,95 лв.

G-BCAA: комбинация от аминокиселините глутамин и ВСАА за подкрепа на регенерацията, предпазва на мускулната маса и производство на растежен хормон 

G-BCAA е комбинация от аминокиселината глутамин и аминокиселините с разклонена верига ВСАА, които са есенциални – нашето тяло не е способно да ги създаде. По време на стрес (например след тренировка или при недостиг на хранителни вещества) тези аминокиселини се използват първи от мускулите. Левцинът е една от най-важните аминокиселини, тъй като пряко стимулира протеиновия синтез – високото ниво на левцин в тялото е сигнал за анаболно състояние. Левцинът подпомага регенерацията и предпазва мускулните тъкани от катаболния ефект.

G-BCAA 250 капс - Scitec Nutrition

Глутаминът е най-често срещаната аминокиселина в мускулните тъкани и най- необходимата за растеж на мускулите. Постоянното снабдяване с глутамин не само има антикаболен ефект, но и подпомага производството на растежен хормон още с първата доза. Ако в определен момент – след тренировка – снабдим тялото си с необходимото количество глутамин, който подпомага растежа на мускулни клетки, на мускулите ни няма да им се наложи да изразходват собствения си глутамин. В определени ситуации глутаминът може да стане условно есенциален – през период на стрес като например по време на боледуване или усилена тренировка, мускулите и имунната система се нуждаят от толкова много глутамин, че тялото не е способно да произведе достатъчно и е необходимо да си набавим глутамин чрез храната. Редовното снабдяване с глутамин намалява разграждането на мускулите и влияе положително върху нивото на растежен хормон. G-BCAA формулата съдържа глутамин, левцин, изолевцин и валин в съотношение 1:1:1:1.


G-BCAA и неговите предимства

  • аминокиселини с разклонена верига ВСАА
  • обогатен е с глутамин
  • комбинация от аминокиселини в съотношение 1:1:1:1
  • подпомага растежа и регенерацията на мускулите
  • поддържа анаболно състояние
  • подпомага производството на растежен хормон


Съдържание

L-глутамин, L-левцин, L-изолевцин, L-валин, телешки желатин, оцветители: титанов диоксид, черни железни оксиди, индиготин; покритие: шеллак.

 

Дозиране

Използвайте 3 капсули дневно преди/след тренировка, преди сън или между храненията.

 

Таблица с хранителни стойности

Хранителни стойности1 доза (3 капс)% ПДД*
L-глутамин900 mg**
L-левцин900 mg**
L-изолевцин900 mg**
L-валин900 mg**
*препоръчителна дневна доза
**препоръчителната дневна доза не е определена
Мнения на клиенти

G-BCAA 250 капс - Scitec Nutrition

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:G-BCAA 250 капс - Scitec Nutrition
Вашата оценка
Правна категория на продукта
хранителна добавка
EAN
5999100001404
Височина
17.00 cm
Ширина
12.00 cm
Дължина
12.00 cm
Брутно тегло
0.46 кг.
Капсули
250 капс
HS код
21069098
Без пластмасови опаковки
не
Текстура
капсули
Без изкуствени подсладители
да
Био
Не
Без глутен
да
Без лактоза
не
Вегетариански
не
Вегански
не
Микс
смес
Главна категория
Въпроси от клиенти

G-BCAA 250 капс - Scitec Nutrition

Напишете въпрос
Напишете отговор