Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

G-BCAA 250 капс - Scitec Nutrition

Производител: Scitec Nutrition
Рейтинг:
100 %

G-BCAA е комбинация от аминокиселината глутамин и аминокиселините с разклонена верига ВСАА, която подпомага регенерацията и предпазва мускулните тъкани от катаболния ефект. Освен това създава и анаболно състояние, понижава разграждането на мускули и подпомага производството на растежен хормон. G- BCAA формулата съдържа глутамин, левцин, изолевцин и валин в съотношение 1:1:1:1.

В наличност
Специална цена   45,95 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

G-BCAA: комбинация от аминокиселините глутамин и ВСАА за подкрепа на регенерацията, предпазва на мускулната маса и производство на растежен хормон 

G-BCAA е комбинация от аминокиселината глутамин и аминокиселините с разклонена верига ВСАА, които са есенциални – нашето тяло не е способно да ги създаде. По време на стрес (например след тренировка или при недостиг на хранителни вещества) тези аминокиселини се използват първи от мускулите. Левцинът е една от най-важните аминокиселини, тъй като пряко стимулира протеиновия синтез – високото ниво на левцин в тялото е сигнал за анаболно състояние. Левцинът подпомага регенерацията и предпазва мускулните тъкани от катаболния ефект.

G-BCAA 250 капс - Scitec Nutrition

Глутаминът е най-често срещаната аминокиселина в мускулните тъкани и най- необходимата за растеж на мускулите. Постоянното снабдяване с глутамин не само има антикаболен ефект, но и подпомага производството на растежен хормон още с първата доза. Ако в определен момент – след тренировка – снабдим тялото си с необходимото количество глутамин, който подпомага растежа на мускулни клетки, на мускулите ни няма да им се наложи да изразходват собствения си глутамин. В определени ситуации глутаминът може да стане условно есенциален – през период на стрес като например по време на боледуване или усилена тренировка, мускулите и имунната система се нуждаят от толкова много глутамин, че тялото не е способно да произведе достатъчно и е необходимо да си набавим глутамин чрез храната. Редовното снабдяване с глутамин намалява разграждането на мускулите и влияе положително върху нивото на растежен хормон. G-BCAA формулата съдържа глутамин, левцин, изолевцин и валин в съотношение 1:1:1:1.


G-BCAA и неговите предимства

  • аминокиселини с разклонена верига ВСАА
  • обогатен е с глутамин
  • комбинация от аминокиселини в съотношение 1:1:1:1
  • подпомага растежа и регенерацията на мускулите
  • поддържа анаболно състояние
  • подпомага производството на растежен хормон


Съдържание

L-глутамин, L-левцин, L-изолевцин, L-валин, телешки желатин, оцветители: титанов диоксид, черни железни оксиди, индиготин; покритие: шеллак.

 

Дозиране

Използвайте 3 капсули дневно преди/след тренировка, преди сън или между храненията.

 

Таблица с хранителни стойности

Хранителни стойности1 доза (3 капс)% ПДД*
L-глутамин900 mg**
L-левцин900 mg**
L-изолевцин900 mg**
L-валин900 mg**
*препоръчителна дневна доза
**препоръчителната дневна доза не е определена
Мнения на клиенти

G-BCAA 250 капс - Scitec Nutrition

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:G-BCAA 250 капс - Scitec Nutrition
Вашата оценка
Въпроси от клиенти

G-BCAA 250 капс - Scitec Nutrition

Напишете въпрос
Напишете отговор