Агарът е здравословна и естествена алтернатива на желатина с повече от 80% съдържание на фибри. Получава се от червени водорасли и е подходящ и за вегани. Агарът не съдържа никаква захар, той е без цвят, без вкус, без мирис и поддържа формата си дори при по-високи температури. Използва се за овкусяване, но и като стабилизатор и сгъстител за сладкарски и хлебни изделия.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)
Агар - здравословна и естествена алтернатива на желатина, получена от червени водорасли с повече от 80% съдържание на фибри
Агарът е здравословна и естествена алтернатива на желатина с повече от 80% съдържание на фибри, която е подходяща и за вегани. Това е естествен полизахарид с висока желираща способност, който се получава от червени водорасли Floridae a Gelidium. Не съдържа добавена захар, прозрачен е, без вкус, без мирис и позволява да оформя високо желе, което поддържа перфектно формата си, когато се реже. Използва се за овкусяване, но и като стабилизатор и сгъстител за сладкарски и хлебни изделия. Чудесен е за приготвяне на замразени десерти, различни желета, пудинги, сладолед и други вкусотии.
Агарът и неговите предимства
здравословна и естествена алтернатива на желатина
съдържа повече от 80% фибри
не съдържа добавена захар
прозрачен, без вкус и без мирис
запазва формата дори при по-високи температури
използва се като стабилизатор и сгъстител за сладкарски и хлебни изделия
подходящ и за вегани
Състав
Агар агар (Gelidium 100%).
Таблица с хранителни стойности
Хранителни стойности | 100 г |
---|---|
Енергийна стойност | 720 кдж/ 172 ккал |
Мазнини | 0,1 г |
наситени мазнини | 0 г |
Въглехидрати | 0,04 г |
захари | 0 г |
Фибри | 86 г |
Белтъчини | 0,1 г |
Предупреждение
Може да съдържа следи от глутен. Да се съхранява на студено и сухо място. Пазете от пряка слънчева светлина и топлина.
Агар 30 г - Wolfberry
Обща оценка на продукта
РЕВЮТА
ОТ ПРОВЕРЕНИ КЛИЕНТИ
66.7 %
Най-Полезното Положително Ревю на Продукта
Най-Полезното Негативно Ревю на Продукта
Предупреждение:
Да се съхранява на сухо място и да се пази от топлина.