Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Бета Аланин 120 g - Scitec Nutrition

Производител: Scitec Nutrition

Бета аланинът е прекурсор на карнозина, който позволява да се повиши интензивността и времетраенето на тренировката, както и разграждането на млечна киселина и подобряването на регенерацията на тялото. Подпомага работоспособността, издръжливостта и силата. Освен това спомага за поддържането на балансиран енергиен метаболизъм, правилната дейност на нервната система и подпомага за понижаване на умората и изтощението.


ИЗЧЕРПАН ДЪЛГОСРОЧНО
Очаквана цена 24,95 лв.

Бета аланинът ще ви подготви за невероятни силови резултати, по- дълги и усилени тренировки

Бета-аланинът и L-хистидинът са градивните единици на дипептида бета-аланин-L- хистидин, познат още като карнозин. Неговите главни функции са подкрепа на отделянето на антиоксиданти, премахване на свободните радикали, а даже може да действа и като невротрансмитер. Карнозинът е важна част от скелетните мускули, а е концентриран и в бързите мускулни влакна тип II. Навързва Н+ и отдалечава спадането на нивото на рН, затова позволява повишаването на интензивността и времетраенето на тренировката. Ако подпомогнем производството на карнозин набавяйки си неговите съставки чрез специфичната формула на Бета Аланин, ще повишим способността на мускулите да разграждат вредната млечна киселина и едновременно с това ще подобрим както регенерацията на организма, така и неговата работоспособност.

beta-alanin scitec

 

По време на тренировка, особено на високо интензивна, в тялото се натрупва голямо количество водородни йони, които създават кисела среда в мускулите. Тази среда понижава способността им да извършват мускулни контракции и бързо намалява вашата работоспособност. Невъзможността да се поддържа повторение на силни мускулни контракции и да се преместват границите на тялото драстично затруднява и ограничава претоварването на мускулите ви, което е съществена предпоставка за техния растеж. Ако запазите необходимото ниво на рН в мускулите, ще бъдете способни да извършвате силни контракции за по-дълъг период от време и по този начин ще постигнете по-висок растеж на мускулна маса.

 

Бета-аланинът и неговите предимства

  • спомага за поддържането на балансиран енергиен метаболизъм
  • подпомага правилната дейност на нервната система
  • спомага за поддържането на правилен метаболизъм на белтъчини и гликоген
  • подпомага редовното производство на червени кръвни клетки
  • спомага за потискане на умората и изтощението

 

Съдържание

Бета-аланин, L-хистидин.

 

Дозиране

1 доза се равнява на 4 g (приблизително 1 чаена лъжичка). В зависимост от телесното тегло разделете 1-2 дози (4 - 8 g) на 4 еднакви порции и ги използвайте равномерно през целия ден. Оптималната дневна доза е 50 mg на 1 kg телесно тегло (напр. при тегло 80kg: 80 x 50 mg = 4000 mg бета аланин). Максималният ефект ще се прояви след 2-4 седмици редовна употреба.

Таблица с хранителни стойности

Хранителни стойности1 доза (4 g)
Бета-аланин3600 mg
L-хистидин400 mg

 

Предупреждение

Продуктът не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени. Съхранявайте далеч от достъпа на деца. Продуктът не е предназначен за употреба като заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте препоръчителната дневна доза! Съхранявайте на сухо при температура до 25 градуса, далеч от достъпа на пряка слънчева светлина. пазете от студ! Производителят не носи отговорност за щети възникнали поради неправилна употреба или складиране. Бета аланинът може да предизвика преходно изтръпване на кожата!

Предупреждение за алергици: Продуктът е изработен в съоръжение, което обработва мляко, яйца, глутен, соя, фъстъци, лешници, риби и ракообразни!

Мнения на клиенти

Бета Аланин 120 g - Scitec Nutrition

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Бета Аланин 120 g - Scitec Nutrition
Вашата оценка
Без пластмасови опаковки
не
Без изкуствени подсладители
да
EAN
5999100001190
Главна категория
Въпроси от клиенти

Бета Аланин 120 g - Scitec Nutrition

Напишете въпрос
Напишете отговор