Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Бутилка Hydrator 1,89 l - GymBeam

Производител: GymBeam
Рейтинг:
83 %

Бутилката Hydrator с обем 1,89  l ще ви съпровожда при пътуванията или дългите и уморителни тренировки. Ще я оценят всички спортисти, които тренират усилено и се нуждаят от набавяне на течности. Под капачката се намира силиконово уплътнение, което предпазва от протичане. Отлятата дръжка осигурява удобно хващане и пиене.

Не е в наличност

Бутилка Hydrator: напълнете я с 1,89 l вода и ще ви спаси при изтощителните тренировки

Бутилката Hydrator с обем 1,89 l ще ви съпровожда при пътуванията, тренировките и където и да е другаде, където ще утоли жаждата ви. Питейният режим е от огромно значение, а през горещите летни месеци двойно повече.Човешкият организъм в покой изразходва 1,5 литра вода (в зависимост от околната температура). Затова винаги е важно да се пие много, особено в летния период. Принципно се препоръчват поне 2 литра вода дневно и до 3,5 литра в горещото време. Освен това със сигурност ви се е случило, че с покачването на температурата в салона вашата бутилката или шейкър с вода бързо се изпразва. С тази бутилка това няма как да се случи.

   

Бутилка Hydrator 1,89 l - GymBeam

 

От едната страна бутилката Hydrator с обем 1,89 има отлята дръжка за удобно хващане при пиене. Под капачката се намира силиконово уплътнение, което предпазва от протичане от бутилката.

 

За кого е предназначена бутилката Hydrator?

Идеална е за тези, които имат дълги и изтощаващи тренировки и се нуждаят от набавяне на голямо количество течности. Перфектна е при кросфит, фитнес, силова атлетика, уличен фитнес и други подобни спортове. Атлетите, хокеистите и множеството останали спортисти с изтощаващи тренировки със сигурност също ще оценят обема от 1,89 литра. Съдът е предназначен предимно за вода, евентуално за йонизирани напитки, но не толкова за протеинови и други напитки, за които по-скоро препоръчваме шейкърите.

  Бутилка Hydrator 1,89 l - GymBeam

 

Бутилката Hydrator и нейните предимства

  • има обем 1,89 литра
  • не съдържа бисфенол и фталати (BPA и DEHP free)
  • качествена изработка
Мнения на клиенти

Бутилка Hydrator 1,89 l - GymBeam

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Бутилка Hydrator 1,89 l - GymBeam
Вашата оценка
Product detail
Категория Шейкъри
Въпроси от клиенти

Бутилка Hydrator 1,89 l - GymBeam

Напишете въпрос
Напишете отговор