Cerascreen Други тестове

Други тестове от производител Cerascreen е категория с домашни диагностични тестове, с чиято помощ ще можете да откриете недостиг на витамини, минерали, омега-3 мастни киселини и други хранителни вещества. Сред тях са, например, тестове за недостиг на витамин D и омега-3 мастни киселини. Всички тези хранителни вещества играят важна роля в тялото и са жизнено важни за правилното му функциониране. Затова рано или късно недостигът им се проявява по различни начини. Ниските нива на някои есенциални хранителни вещества могат да имат влияние върху начина, по който изглеждате, върху здравето, умственото ви представяне и енергичността ви. Тези диагностични тестове ще ви помогнат да предотвратите недостиг на нутриенти и да поддържате оптималното функциониране на всички процеси в тялото. 

 Покажи още

Но съществуват и диагностични тестове, които ще ви помогнат да откриете възможните причини за някои от здравословните ви проблеми. Ако, например, се чувствате подути и страдате от храносмилателни проблеми след като сте яли хляб или друг вид храни, направени от пшеница или ръж, тогава вероятно причината за дискомфорта ви е непоносимост към глутена. Точно такива проблеми може да открие домашният диагностичен тест. На базата на това ще имате възможност да се консултирате със специалист и да направите необходимите промени в диетата си, за да възстановите оптималното състояние на храносмилателната си система и отново да започнете да се чувствате добре след хранене. 

Домашните диагностични тестове са чудесен помощник, благодарение на който ще можете да идентифицирате недостиг на жизнено важни хранителни вещества и да откриете причината за някои здравословни проблеми и то навреме.

 Покажи по-малко

2 продукти

на страница
Задай във възходяща посока
Производител
 1. Cerascreen (2)
Цветове
 1. shadow (1)
Правна категория на продукта
Продуктови етикети
 1. 13% (1)
 2. 16% (1)
Цена
Филтриране по
 1. Omega-3 Test - CERASCREEN
  Омега 3 Тест - Cerascreen
  100%
  100 % (1)
  180,95лв.
 2. Vitamin D Test - CERASCREEN
  Витамин D Тест - Cerascreen
  100%
  100 % (1)
  112,95лв.

2 продукти