Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

HGH Day 60 kaps - Activlab

Производител: ActivLab
Рейтинг:
100 %

HGH Day е естествен стимулатор на растежния хормон, предназначен за дневен прием, който подпомага продукцията на растежния хормон HGH, стимулира биосинтеза на протеини, а с това и растежа на мускулната маса, подобрява физическото представяне. Препоръчва се за всички спортисти с насоченост към силови спортове и спортове за издръжливост. Продуктът съдържа аргинин и орнитин в съотношение 2:1, а също така цинк, който има отлично въздействие върху поддържане на постоянно ниво на растежния хормон.

Не е в наличност

HGH Day - стимулатор на растежния хормон, който подпомага производството на хормона HGH, растежа на мускулната маса и издръжливостта

HGH Day е хранителна добавка, предназначена за дневен прием, която въздейства на организма като естествен стимулатор на растежния хормон. HGH се препоръчва на всички спортисти с насоченост към силови спортове и спортове за издръжливост. Екдизонът се съдържа в екстракта от Maca (Lepidium meyenii) и подпомага продукцията на растежния хормон (HGH). Освен това стимулира биосинтеза на протеини, благодарение на което подпомага растежа на мускулната маса, а също така предотвратява катаболните процеси. Ефектът от екдизона също така подобрява физическото представяне по време на натоварване. HGH Day съдържа аргинин и орнитин в съотношение 2:1, а също така и цинк, който влияе отлично на поддържане на постоянното ниво на растежния хормон.

 

hgh day activlab

 

HGH Day и неговите предимства

  • ефективен стимулатор на растежния хормон за дневен прием
  • подпомага секрецията на растежния хормон HGH
  • съдържа орнитин и аргинин
  • стимулира биосинтеза на протеини
  • подпомага растежа на мускулна маса
  • подобрява издръжливостта
  • подходящ за всички спортисти
 

Състав

Екстракт от корен Мака (Lepidium meyenii), аргинин, хидрохлорид орнитин, противослепващо вещество E470b, хелат, състав на капсулата (желатин, оцветител E171).

 

Дозировка

В тренировъчните дни приемайте по 3 капсули, в дните без тренировка по 2 капсули сутрин веднага след ставане от сън.

 

Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойности1 доза (3 капсули)
Екстракт от мака1500 mg
 в това число β-ekdyson7,5 mg
Аргинин900 mg
Орнитин HCL450 mg
Цинк15 mg
Мнения на клиенти

HGH Day 60 kaps - Activlab

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:HGH Day 60 kaps - Activlab
Вашата оценка
Въпроси от клиенти

HGH Day 60 kaps - Activlab

Напишете въпрос
Напишете отговор