XBEAM Шейкъри

Шейкъри от производител XBEAM е категория, в която ще откриете шейкъри за протеин, хранителни добавки, спортни напитки и предтренировъчни добавки за геймъри. Шейкърите представляват практични бутилки с различна форма и размери, които са в основата на всяко спортно оборудване. Независимо дали се занимавате с вдигане на тежести и се нуждаете от шейкъри за протеинови напитки или обичате други спортове, при които се нуждаете от качествен шейкър за хранителни добавки или спортни напиткитези помощници с лекота ще превърнат всяка добавка под формата на прах в напитка с гладка консистенция без никакви бучки, благодарение на практичната капачка или на спираловидната топка.

 Покажи още

Разбира се, те разполагат и със здрава капачка и сигурно затваряне, за да не се тревожите, че течностите ще се разлеят, например, във вашата спортна раница. Можете да изберете между шейкъри с различен обем, като например, от 400, 500, 750 и 800 мл. Дизайнът, който също зависи от личните ви предпочитания, отразява вашия стил и личност. Предлагаме шейкъри на спортна тематика, както и с популярни военни и музикални елементи и мотиви от филми за супергерои. Някои от продуктите предлагат и други полезни особености, като например, удобно затваряне за по-лесно отпиване, липса на ВРА или фактът, че разполагат с издръжливо метално тяло. Освен шейкъри от класически вид, предлагаме и шейкъри с няколко отделения, които разполагат с място за хранителни добавки или електрически шейкъри, които разбъркват автоматично. Всеки може да открие своя идеален шейкър, като избере правилния материал на изработка, дизайн, форма и други спецификации, които да отговарят на неговия вкус.

Чудесен бонус е фактът, че можете да използвате тези шейкъри и като бутилки за вода, смутита или плодови соковеБлагодарение на множеството им употреби, всеки, който следи приема си на течности, може да се възползва от шейкърите. Продуктите, които предлагаме, са наистина многофункционални бутилки, в които с лекота ще приготвяте напитки, отговарящи на нуждите ви. Независимо дали искате да ги използвате за вода, спортни напитки или за идеалното разбъркване на протеин на прах, гейнър, креатин или каквато и да е друга любима добавка, тези шейкъри ще ви бъдат от полза.

Елате и изберете своя шейкър от разнообразната ни селекция и се насладете на любимите си добавки под формата на прах.

 Покажи по-малко

2 продукти

на страница
Задай във възходяща посока
Производител
 1. GymBeam (31)
 2. SmartShake (24)
 3. BeastPink (5)
 4. JNX (3)
 5. PVL (2)
 6. XBEAM (2)
 7. BSN (1)
 8. MuscleTech (1)
 9. Cellucor (1)
 10. ProSupps (1)
 11. XTEND (1)
 12. STRIX (1)
 13. G Fuel (1)
Цветове
 1. shadow (2)
Правна категория на продукта
Цена
Филтриране по
 1. HoloShake_Steel_Shaker_739_ml__XBEAM
  Шейкър HoloShake Steel739 ml - XBEAM
  90%
  90 % (26)
  19,50лв.
 2. HoloShake_Shaker_500ml_XBEAM
  Шейкър HoloShake Shaker 500ml - XBEAM
  80%
  80 % (5)
  8,95лв.

2 продукти