Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Витамин D3 250 капс - Scitec Nutrition

Производител: Scitec Nutrition
Рейтинг:
98 %

Витаминът D3 е важен за човешкото тяло. Помага при заболявания на костите, ставите, бъбреците, а може да влияе положително и на дихателната дейност и зъбните кариеси. Приемът на достатъчно количество витамин D подобрява дейността на имунната система, както и щитовидната жлеза, и позволява постигането на отлични и равномерни спортни постижения. Продуктът съдържа 500 UI витамин D3 на таблетка.


В наличност
Специална цена   14,95 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

Витамин D3 – съществен витамин, който подобрява дейността на имунната система и щитовидната жлеза и подпомага спортната работоспособност

Витаминът D3 е съществен за здравето като цяло. Недостигът му може да е свързан със заболявания на костите, ставите и бъбреците, понижена дихателна дейност, както и със зъбни кариеси. Приемът на достатъчно количество витамин D подобрява дейността на имунната система, както и щитовидната жлеза, и позволява постигането на отлични и равномерни спортни постижения.

  vitamín D3 scitec

 

Витаминът D се произвежда в кожата чрез действието на слънчева светлина. Самите UV лъчи и интензивността на производство на витамин D зависят от множество фактори, които не зависят от нашата воля (сезон, географско положение, време, възраст, замърсен въздух, цвят на кожата и т.н.). От това става ясно, че през някои периоди от годината приемът на витамин D под формата на хранителна добавка е необходим.Витамин D и неговите предимства

  • съдържа 500 UI витамин D3 на доза
  • подобрява здравето на костите, ставите и бъбреците
  • подпомага имунната система
  • подобрява дейността на щитовидната жлеза
 

Съдържание

Холекалциферол, микрокристалинна целулоза, магнезиев стеарат, желатин (капсула).


Дозиране

Използвайте 1 капсула дневно по време на хранене.

 

Таблица с хранителни стойности

Хранителни стойности1 доза (1 капс)
Витамин D3500 IU

 

Информация за алергици: Продуктът е изработен в съоръжение, което също така обработва мляко, соя, яйчни белтъци и фъстъци.

Мнения на клиенти

Витамин D3 250 капс - Scitec Nutrition

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Витамин D3 250 капс - Scitec Nutrition
Вашата оценка
Въпроси от клиенти

Витамин D3 250 капс - Scitec Nutrition

Напишете въпрос
Напишете отговор