ActivLab За облекчаване на спазми

За облекчаване на спазми от производител ActivLab е категория от продукти, които могат да ви донесат облекчение, когато изпитвате мускулни крампи. Много атлети, както и любители на активния начин на живот, се сблъскват с този проблем. Дори и онези от вас, които не спортуват, също могат да страдат от схващания на прасците или потрепване на клепачите. Крампите възникват най-често, когато претоварите конкретен мускул или цяла мускулна група, например, в резултат от изтощителна физическа активност. Това включва силови тренировки или предизвикателни планински преходи, но крампите са често срещани и при бегачи и спортисти в различни дисциплини. Затова е важно, докато тренирате да се зареждате с електролити, които тялото губи по време на потенето, а това от своя страна може да повлияе на функционирането на мускулите. Нашите Електролити на таблетки могат да ви помогнат в тези случаи.

 Покажи още

Какво може да облекчи мускулните схващания

Неприятните схващания могат да възникнат съвсем неочаквано и докато си почивате, например по време на сън. Появата им в много случаи се свързва с липсата на калций и магнезийкоито можете да намерите в тази категория под различни форми. Липозомален магнезий и хелатен магнезий се нареждат сред най-добрите заради скоростта им на абсорбиране.

Други полезни вещества, които могат да ви помогнат при схващания са вече споменатият калций, както и калий. Те са отличен начин да подпомогнете оптималното функциониране на мускулите си. Освен това калият допринася за нормалното функциониране на нервната система, която отговаря за нормалното функциониране на всички жизненоважни органи. Също така можете да откриете и магнезий в един-единствен комплексен продукт, наречен ZMB6, който влияе на няколко различни неща. Съществува и Pink Balance, който може да допринесе за цялостното регулиране на женския цикъл. Точно по това време на месеца жените изпитват много неприятни менструални крампи.

 Покажи по-малко

1 Продукт

на страница
Задай във възходяща посока
Производител
 1. GymBeam (7)
 2. Nutrend (3)
 3. NOW Foods (2)
 4. ActivLab (1)
 5. BeastPink (1)
 6. Science in Sport (1)
Цветове
 1. shadow (1)
Капсули
 1. 90 капс (1)
Форма
 1. капсули (1)
Смес
 1. смес (1)
Правна категория на продукта
Филтриране по
Вегетариански (1)
Веган (1)
Без глутен (1)
Без лактоза (1)
Био (1)
Без ГМО (1)
Без изкуствени подсладители (1)
Без пластмасови опаковки (1)
Без аспартам (1)
 1. ZMA - ActivLab
  ZMA - ActivLab
  87%
  87 % (7)
  22,50лв.

1 Продукт