Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Жилетка с тежести 15 кг - GymBeam

Производител: GymBeam

Жилетката с тежести 15 кг е жилетка, пълна с торбички с пясък с общо тегло 15 килограма. Това фитнес оборудване се използва за увеличаване на натоварването и за увеличаване на интензивността на тренировката. Формата на жилетката е проектирана така, че да не ограничава движенията ви.

Не е в наличност Очаква се: 10.01.2021
Очаквана цена 85,90 лв.

Жилетка с тежести 15 кг - жилетка, пълна с пясък за увеличаване на интензивността и натоварването при тренировката 

Жилетката с тежести 15 кг е жилетка, пълна с пясък, с общо тегло 15 килограма. Това е ефективно фитнес оборудване, което има за цел да увеличи натоварването и интензивността на тренировката. Подходяща е не само за силови тренировки, но и за бягане, кардио или за интензивни тренировки за издръжливост като HIIT. Комфортът по време на тренировката се осигурява от качествения и издръжлив материал на жилетката, както и от велкрото отстрани, с помощта на което можете да регулирате обиколката до необходимия размер. Формата на жилетката е проектирана така, че да не ограничава движенията ви. Опитайте да спортувате с жилетката с тежести и изстреляйте тренировката си едно ниво нагоре!

Мнения на клиенти

Жилетка с тежести 15 кг - GymBeam

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Жилетка с тежести 15 кг - GymBeam
Вашата оценка
Продуктови етикети
Най-нов
Дистрибутор
28
Правна категория на продукта
аксесоари
EAN
8586022212109
Главна категория

Предупреждение:

Да се ​​съхранява на сухо място и да се пази от топлина.

Въпроси от клиенти

Жилетка с тежести 15 кг - GymBeam

Напишете въпрос
Напишете отговор