Björn Borg Mъжки долнища

Mъжки долнища от производител Björn Borg вече не представляват просто дреха, която да носите у дома. Благодарение на различните видове модерни кройки и дизайни, те са се превърнали в често срещана част от облеклото по време на разходки, пазар и други всекидневни активности. Можете да изберете между тесни или по-широки долнища със средна или ниска талия. По същия начин можете да изберете между черни и бели долнища или да предпочетете по-цветни варианти, които да паснат на гардероба ви. От вас зависи с кой вид ще се чувствате по-удобно и какво ще отива най-добре на стила ви.

 Покажи още

В случай, че търсите и практична функция, когато съчетавате тоалета си, можете да изберете анцуг с джобове. Той ще предложи перфектен комфорт, както и място за съхранение на различни дребни неща. Можете да използвате удобните джобове за вашия мобилен телефон, ключове, портфейл и всички малки неща, които искате да имате под ръка. Подходящи са както за спорт, така и за свободното време, по време на което оценявате и овърсайз кройката. Освен това те ще ви осигурятцарствен комфорт и максимална свобода на движение, независимо къде отивате.

 

Различните видове мъжки долнища се различават по цвят, стил на ластика на талията, но и по маншетите на глезените. По-често можете да откриете по-стегнати маншетиза да може дрехата да не е прекалено дълга и да пасва добре на фигурата. Този ефект се постига и с помощта на ластик на талията, който много често разполага с връзка за стягане. Това ще ви бъде от полза по време на лежерни активности, но и на интензивни тренировки, когато удобството е от най-голямо значение. Долнищата могат да се носят не само във фитнеса, по време на планински преходи или дълги пътувания, но и докато просто си почивате у дома. Тези модерни дрехи просто трябва да присъстват в гардероба ви.

 Покажи по-малко
Не можем да намерим продукти, съответстващи на селекцията.