Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Черна кърпa за фитнес - GymBeam

Производител: GymBeam
Рейтинг:
73 %

Черна кърпа за фитнес или упражнения е направена от 100% памук и е приятна за кожата. Тя е силно абсорбираща, има дълъг живот, антистатични и антибактериални свойства. Също така е подходяща за чувствителната кожа. Тази кърпа с размер 50х90 см не е само за отстраняване на потта от лицето, но служи и като подложка при упражнения.

Не е в наличност

Черна 100% памучна кърпа с чудесни функции

Черната кърпа за упражнения е изработена от фин 100% памук, който е мек на допир. Естественото памучно влакно на тази кърпа се отличава  със своята абсорбция, антистатични и антибактериални свойства. Тази кърпа, 50x90 см, има отлични свойства, дори без използването на никакви химически съставки. Подходяща е при алергии, тъй като не предизвиква алергични реакции или при чувствителна кожа.

   

Черна кърпa за фитнес - GymBeam

     

Не е нужно да напомняте на никого, колко е важна фитнес кърпата. Тя е необходима част от принадлежностите на всеки спортист, а във фитнес залата е от още по-голяма необходимост. Ако имате по лицето си пот, това е добър знак, но е чудесно, ако имате с какво да я попиете. Тя също така може да служи при най-различни упражнения за корема като поставка под краката, или по време на тренировка като я поставите под себе си, за да не притеснявате другите трениращи. Да не разполагате с кърпа за упражнения днес е чиста faux pas или просто неудобна ситуация. Но вече няма да бъдете поставени в неудобно положение, в което някой във фитнеса Ви пита: ''Къде ти е кърпата?''

 

Фитнес кърпа и нейните предимства

  • Изработена от 100% памук
  • има антистатични свойства
  • има антибактериални свойства
  • бързо съхнеща
  • силно абсорбираща
  • мека и приятна за кожата
  • Има дълъг експлоатационен живот

 

Пране и поддържка на кърпата?

Кърпата се пере на 40 ° С с перилен препарат за цветно или черно бельо, не препоръчваме използването на омекотители, защото те намаляват абсорбцията кърпите. Можете да я изсушите в сушилня до 60 ° C , а ако искате да я изгладите, което не е нужно, на температура до 150 ° C. Не яизбелвайте (има кърпа в бял вариант) и не давайте на химическо чистене.

Мнения на клиенти

Черна кърпa за фитнес - GymBeam

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Черна кърпa за фитнес - GymBeam
Вашата оценка
Product detail
Категория Кърпи
Въпроси от клиенти

Черна кърпa за фитнес - GymBeam

Напишете въпрос
Напишете отговор