Climaqx Домашни тренировки

Домашни тренировки от производител Climaqx е категория, в която ще откриете всичко необходимо за ефикасни тренировки и възстановяване на цялото тяло у дома. За онези, които са се фокусирали върху растеж на мускулите и увеличаване на силата, предлагаме оборудване за любители на силовите тренировки. Но и онези, които практикуват йога и пилатес няма от какво да се притесняват, тъй като сме приготвили по нещо и за тях. Оборудването за домашен фитнес е подходящо и за атлети, които се занимават с кардио спортове и търсят начин да подобрят своята издръжливост, скорост и експлозивна сила, за да могат да постигат победи в състезания. Просто трябва да изберете продукти от различните подкатегории, които отговарят на нуждите на вашите любими спортни активности.

 • Въжетата за скачане са идеалният начин да загреете преди тренировка, както и за подобряване на вашето фитнес ниво и за изгаряне на значително количество калории, което ще ви помогне да отслабнете. Също така, ако не обичате да засичате време или да броите скокове, можете да изберете смарт версия на класическото въже, което ще върши всичко вместо вас. 
 • Ластиците за тренировка ще ви помогнат ефикасно да засилите всички мускулни групи и ще направят тренировките у дома или във фитнеса по-трудни или по-лесни. Те се комбинират лесно с експандери.
 • Тренировъчни топки и подложки за баланс се нареждат сред домашното оборудване, което ще ви помогне да подобрите стабилността си, баланса и цялостната стойка на тялото. Могат да се използват по време на силови тренировки, докато си почивате или разтягате тялото си. 
 • Масажни ролери, независимо дали става въпрос за класически или вибриращи, се използват за масаж у дома, за релаксация, подобряване на обхвата на движение и възстановяване на мускулите след тренировка или по всяко време на деня. Те могат да подобрят кръвотока в масажираните зони, което е много полезно преди физическа активност.
 • Постелки за тренировка се използват за Пилатес, йога, силови тренировки, масаж, стречинг и медитация.  
 • Тежестите гарантират допълнително съпротивление за по-предизвикателни тренировки. Използват се за изграждане на сила и мускулна маса. Примерите включват жилетки с тежести, пудовки, торби с пясък и други видове оборудване. 
 • Лостове и дъмбели са задължителен атрибут за силовите атлети. Просто изберете традиционни или регулируеми дъмбели или лостове с дискове според способностите си и можете да започнете да тренирате веднага.
 • Тренировъчни системи за окачване могат да се използват у дома или на открито. Огромното им предимство е, че лесно могат да се пренасят, така че можете да ги вземете със себе си и докато пътувате, за да разполагате с тях по всяко време.
 • Лостове и успоредки са особено популярни сред хора, които обичат тренировките на открито. Това оборудване ви помага да подобрите уменията си дори и у дома.
 • Йога и пилатес са активности, които не могат да бъдат практикувани без постелка (постелка за йога, постелка с пяна), ластици, уреди за баланс и други аксесоари. Те помагат на тялото и на ума да се отпуснат и подпомагат възстановяването. 
 • Смарт оборудване за тренировки предлага иновативни фитнес аксесоари за тренировки у дома, които правят всяко упражнение по-приятно. Включва и многофункционални инструменти за следтренировъчно възстановяване и смарт кантар, който следи прогреса към целта ви.
 • Тренировъчни клетки и стойки ви позволяват да включите десетки упражнения за цялото тяло към тренировъчния си режим. Ако вече разполагате с дъмбели у дома, тези метални помощници са следващата стъпка към увеличаване на арсенала ви от домашно оборудване за тренировки.
 • Ако мислите, че нито една от тези категории не разполага с оборудването, което ви е необходимо, разгледайте категорията с други аксесоари за домашна тренировка. Там ще откриете предмети, като помощници за добър захват, изолатори за бицепс или парашути за тренировки за бързина. 

Тренировките у дома могат да ви помогнат да постигнете отлични резултати, а домашното фитнес оборудване може ефикасно да ви помогне. Ако не сте сигурни какво да изберете, можете да намерите вдъхновение в нашата статия: Задължителни приспособления за домашния ви фитнес 

Покажи още

7 продукти

на страница
Задай във възходяща посока
Изчисти филтъра
Категория
Производител:
 1. GymBeam (135)
 2. Spokey (28)
 3. GAIAM (17)
 4. YAKIMASPORT (9)
 5. Climaqx (7)
 6. BeastPink (5)
 7. CHIBA (2)
 8. STRIX (2)
 9. MADMAX (1)
 10. Tesla (1)
цвят
 1. shadow (3)
 2. черно (2)
 3. violet (2)
 4. синьо (1)
 5. розово (1)
 6. червено (1)
 7. lime (1)
Правна категория на продукта
Цена
Филтриране по
 1. Dumbbell set - Climaqx
  Комплект от дъмбели - Climaqx
  91%
  91 % (10)
  279,50лв.
 2. Posilňovacia guma Booty Band Pink - Climaqx
  Тренировъчен ластик Booty Band Pink - Climaqx
  100%
  100 % (9)
  42,95лв.
 3. Booty Band Lime - Climaqx
  Тренировъчен ластик Booty Band Lime - Climaqx
  100%
  100 % (1)
  42,95лв.
 4. Booty Band Black - Climaqx
  Тренировъчен ластик Booty Band Black - Climaqx
  100%
  100 % (2)
  42,95лв.
 5. Massage Gun Black - Climaqx
  Не е в наличност
  Масажен пистолет Massage Gun Black - Climaqx
  100%
  100 % (6)
 6. Mini Massage Gun Black - Climaqx
  Не е в наличност
  Мини масажен пистолет Black - Climaqx
  100%
  100 % (1)
 7. Chest Blaster - Climaqx
  Не е в наличност
  Chest Blaster - Climaqx
  80%
  80 % (3)

7 продукти