PVL Гейнъри

Гейнъри от производител PVL е категория спортни хранителни добавки, които съдържат голямо количество хранителни вещества, основно въглехидрати и протеини, в различни съотношения. Това гарантира, че получената смес съдържа много енергия и ще послужи на всеки, който иска да увеличи приема си на калории. Приемът на гейнъри е особено подходящо за хора, които искат да покрият високите си изисквания от енергия при физически активен начин на живот. Този вид продукти могат да се използват и като средство за качване на килограми. Те са подходящи и за атлети, които искат да ускорят възстановяването си и да качат мускулна маса.

 Покажи още

Видове гейнъри и как да ги приемате:

 • Класическите гейнъри обикновено съдържат повече въглехидрати с голяма скорост на освобождаване и функционират, като бърз източник на енергия. Подобни гейнъри с по-голямо количество въглехидрати в тях трябва да се приемат в комбинация с физическа активност. Тоест, те се приемат преди, след и по време на тренировка за зареждане с енергия. Класическият гейнър може да се приема след тренировка в комбинация с протеин или ВСАА и така да се увеличи количеството протеини и крайният анаболен потенциал.
 • Комбинираните смеси обикновено съдържат по-малко въглехидрати и повече протеини и са обогатени с други внимателно подбрани съставки. Това означава, че са комплексен източник на хранителни вещества с балансиран профил от протеини и въглехидрати с по-голяма и по-малка скорост на абсорбиране, предназначени за ефективно зареждане с енергия и възстановяване на разрушените мускулни фибри. В състава на комбинираните смеси ще откриете също и витамини, минерали, храносмилателни ензими, креатин и подбрани аминокиселини. Този вид продукти се приемат след тренировка или по всяко друго време на деня, като стредство за увеличаване на приема на енергия. Бихте могли да ги използвате и като заместители на храненето в дни, в които нямате свободно време. Освен това, комбинираните смеси могат да се приемат с мляко, което увеличава съдържанието им на качествени хранителни вещества и енергия.

Кой гейнър трябва да изберете? Това зависи изцяло от целите, които сте си поставили. Ако искате бързо да се заредите с енергия, изберете класическия гейнър. В случай, че целите оптимално да увеличите цялостния си прием на енергия или от време на време да заместване храненето си в случаите, в които нямате време за готвене, тогава правилният избор са комбинираните смеси. Изберете от широката ни гама от продукти и сами усетете магията на гейнърите.

 Покажи по-малко

2 продукти

на страница
Задай във възходяща посока
Производител
 1. GymBeam (4)
 2. Megabol (2)
 3. PVL (2)
 4. BSN (2)
 5. Reflex Nutrition (2)
 6. Optimum Nutrition (1)
 7. ActivLab (1)
 8. MuscleTech (1)
 9. Applied Nutrition (1)
 10. OstroVit (1)
 11. The Protein Works (1)
Вкус
 1. троен шоколад (2)
 2. ванилов сладолед (2)
 3. фъдж брауни с шоколад (1)
 4. бисквитки с крем (1)
 5. ягода и банан (1)
 6. бисквитки и крем (1)
Маса в грамове
 1. 2270 g (1)
 2. 2720 g (1)
 3. 5450 g (1)
 4. 6800 g (1)
Цветове
 1. shadow (2)
 2. ivory (1)
 3. violet (1)
Форма
 1. на прах (2)
Смес
 1. смес (2)
Правна категория на продукта
Цена
Филтриране по
Вегетариански (2)
Веган (2)
Без глутен (2)
Без лактоза (2)
Био (2)
Без ГМО (2)
Без изкуствени подсладители (2)
Без пластмасови опаковки (2)
Без аспартам (1)
 1. Gainer Mutant Mass - PVL
  Mutant Mass - PVL
  82%
  82 % (292)
  От 44,50лв.
 2. Mutant Mass Extreme - PVL
  Гейнър Mutant Mass Extreme - PVL
  80%
  80 % (5)
  От 55,50лв.

2 продукти