Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Креатин Crea7in - GymBeam

Производител: GymBeam
Рейтинг:
93 %

Креатинът Crea7in е многокомпонентен креатин съставен от 7 вида креатин за подобряване на работоспособността, повишаване на мускулната сила и растежа на мускулна маса. Тази изключителна креатинова формула осигурява бърза и качествена доза от извънредно чисти източници на креатин директно за мускулите, подобрява възстановяването и издръжливостта. Подсилен е с аминокиселината L-Цитрулин, която по естествен път повишава нивата на аргинин, орнитин и синтезата на азотен оксид, затова бързо засилва циркулацията на кръв в мускулите, повишава силата и подобрява издръжливостта. 

Не е в наличност

Crea7in - многокомпонентен креатин съставен от концентрирана формула със 7 вида креатин за подобряване на работоспособността, повишаване на мускулната сила и растежа на мускулна маса

Crea7in е многокомпонентен креатин съставен от концентрирана формула със 7 вида креатин за подобряване на работоспособността, повишаване на мускулната сила1 и растежа на мускулна маса 2 . Този мултикреатинен комплекс повишава нивото на креатин в мускулите3 благодарение на подобреното усвояване и биологична наличност. Подсилен е с аминокиселината L-цитрулин, която е важен източник на клетъчен L-аргинин и бърз източник на азотен оксид. Повишава нивата на аргинин и орнитин по естествен път, както и синтезата на азотен оксид4 . Благодарение на това бързо засилва циркулацията на кръв в мускулите5, повишава силата и подобрява издръжливостта6 .

  crea7in gymbeam

 

Crea7in използва технологията на множествени източници, което осигурява бърка и качествена доза ултра чисти източници на креатин директно към мускулите и повишава способността им да регенерират аденозинтрифосфат (АТР). АТР е основният източник на анаеробна енергия и по време на интензивна тренировка се изчерпва бързо. Резултатът е умора и мускулна недостатъчност. Тогава идва реда на Creа7in с неговите ефикасни молекули, които се трансформират в молекули на креатинфосфат, който служи като резерва за регенерацията на АТР. Поради това Creа7in подпомага по-бързото възстановяване между сериите. Тази смесица от креатини помага на мускулите да влязат в анаболно състояние и след изтощителна тренировка, чрез което подпомага възстановяването на засегнатите тъкани. Комбинацията от съставки предоставя на уморените мускули хранителни вещества и стартира процеса им на регенерация. Това води до растеж на мускулната маса и повишаване на силата. освен това подпомага експлозивната енергия и цялостната работоспособност. Ако желаете да подобрите работоспособността, издръжливостта, силата и мускулния си растеж, Creа7in е правилният избор.

 

Creа7in комплекс и неговите основни съставки:

 • микронизиран креатин монохидрат
 • буфериран креатин монохидрат
 • креатин фосфат
 • креатин цитрат
 • креатин пируват
 • креатин хидрохлорид (НСL)
 • креатин малат
 • L-цитрулин 

Crea7in и неговите предимства

 • комплекс от до 7 вида креатин
 • супер концентрирана креатинова формула
 • насърчава мускулният растеж и драстично увеличава силата
 • ускорява възстановяването на мускулите
 • потиска мускулната умора
 • повишава работоспособността и издръжливостта
 • няма странични ефекти като подуване на корема
 • без зареждаща фаза
 

Съдържание

Вкус на лимон: декстроза, малтодекстрин, креатин фосфат, буфериран креатин монохидрат, микронизиран креатин монохидрат, креатин цитрат, креатин пируват, креатин хидрохлорид, овкусители, фруктоза, waxy maizetm (модифицирано нишесте), три-креатин малат, лимонена киселина, подсладители (захароза), калциев алфа-кетоглутарат, сибирски женшен (Eleutherococcus Senticosus) прах от корен, L-цитрулин DL-малат (1:1), оцветител (тартразин).

 

Дозиране

Препоръчваме да смесите 2 мерителни лъжици (10 g) от продукта с 250 ml студена вода и да консумирате 1 до 2 пъти дневно между храненията. В дните когато тренирате консумирайте 1 доза 30 минути преди или по време на тренировка.

 

Таблица с хранителни стойности

Хранителни стойности1 доза (10 g)
Енергийна стойност 97 kJ / 23 kcal
Мазнини 0 g
   от които наситени мастни киселини 0 g
Въглехидрати 4 g
   от които захари 2 g
   от които нишесте 0,4 g
Белтъчини 0,06 g
Натрий 0,001 g
Микронизиран креатин монохидрат 1000 mg
Буфериран креатин монохидрат 1000 mg
Креатин фосфат 1000 mg
Креатин цитрат 500 mg
Креатин пируват 500 mg
Креатин хидрохлорид 500 mg
Три-креатин малат 300 mg
Калциев алфа-кетоглутарат, 100 mg
Декстроза 1,6 g
Малтодекстрин 1,6 g
Фруктоза 0,4 g
Waxy maizetm (модифицирано нишесте) 0,4 g
сибирски женшен (Eleutherococcus Senticosus) прах от корен 100 mg
   от което гинсеноид 0,8 mg
L-цитрулин DL-малат (1:1) 100 mg
   от което L-цитрулин 56 mg

 

Предупреждение

Предпазвайте от пряка слънчева светлина. Съхранявайте на сухо място в затворена опаковка при температури от 5-30˚C, далеч от достъпа на малки деца. Препоръчана дневна доза не бива да се превишава. Не използвайте като заместител на балансирания хранителен режим. След отваряне консумирайте в рамките на 6 месеца. Тартазинът може да води до повишена активност и невнимание при деца.

Мнения на клиенти

Креатин Crea7in - GymBeam

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Креатин Crea7in - GymBeam
Вашата оценка

Вкус

Product detail
Bбруто тегло кг.
нето тегло кг.
височина cm
wширина cm
lдължина cm
Баркод
HS Code
Категория
Въпроси от клиенти

Креатин Crea7in - GymBeam

Напишете въпрос
Напишете отговор
Опаковка Вкус Рейтинг Цена Специална цена В наличност
300 g
green apple
(25)
25,90 лв.
19,90 лв.
В наличност 0бр
300 g
lemon lime
(15)
25,90 лв.
19,90 лв.
В наличност 0бр
300 g
peach ice tea
(19)
25,90 лв.
19,90 лв.
В наличност 0бр
300 g
watermelon
(18)
25,90 лв.
19,90 лв.
В наличност 0бр
600 g
green apple
(25)
50,00 лв.
37,90 лв.
В наличност 0бр
600 g
lemon lime
(15)
50,00 лв.
37,90 лв.
В наличност 0бр
600 g
peach ice tea
(19)
50,00 лв.
37,90 лв.
В наличност 0бр
600 g
watermelon
(18)
50,00 лв.
37,90 лв.
В наличност 0бр