BeastPink Ластици и експандери

Ластици и експандери от производител BeastPink е категория, в която ще откриете широка гама тренировъчни ластици и експандери, които се използват за трениране на цялото тяло. Съществуват много ластици и експандери с различни размери и ниво на съпротивление. Те могат да се използват за тренировка у дома, на тренировъчна площадка на открито и във фитнес зала, както и докато пътувате. Полезни са и за упражнения за рехабилитация. Начинаещите, но и професионалните атлети със сигурност ще намерят нещо по своя вкус сред разнообразната ни селекция от тези популярни фитнес уреди.

 Покажи още

Как да изберете правилното ниво на съпротивление на тренировъчните ластици?

Перфектният ластик трябва да отговаря на силата ви към момента, както и на конкретните упражнения, които обичате да правите. Ако сега започвате да тренирате, изберете ластик с по-малко съпротивление. Докато напредвате и ставате по-силни, постепенно ще можете да увеличите съпротивлението. Ала, ако използвате ластици за набирания на лост, и сте все още начинаещи, по-добре ще е да изберете ластик с по-високо ниво на съпротивление, защото той ще ви помогне по време на упражнението. Предвид това, ако искате да правите качествени тренировки и постепенно да увеличавате силата си, най-добре е да разполагате с различни видове ластици и експандери.

Видове експандери и ластици

 • Основните ластици включват Комплект от ластици за тренировка, в който ще намерите дълги еднослойни ластици с различно ниво на съпротивление. Те се използват за преси над главата, странични повдигания, тренировки за бицепс и като допълнение към други тренировки във фитнеса, но и по време на йога, пилатес и рехабилитация. Но те могат да се използват и за изпълнението на много различни и популярни във фитнес средите упражнения. 
 • Друг вид включва по-къси ластици, които имат кръгла затворена форма и често се използват при изпълнението на напади, клекове и други упражнения за крака. С тях можете да загрявате тялото си и да активирате мускулите си, както и да се разтягате, да правите рехабилитация, йога, пилатес и силови тренировки. Ако се тревожите, че гумената материя ще ви бъде неудобна, можете да изберете ластици с повърхност от плат. Така наречените Booty Bands могат да предоставят по-високо съпротивление, което ги превръща в ефикасен начин за таргетиране на задните части и краката.
 • По-дълги затворени ластици могат да се навиват около лост, за да ви помогнат да се набирате по-лесно. С тяхна помощ ще можете да изпълнявате множество упражнения, които включват дърпане и да тренирате различни мускулни групи.
 • За да увеличите интензивността на тренировките си у дома или във фитнес залата, експандерите с дръжки могат да ви помогнат. Най-често се използват за тренировка на горната част на тялото. Дръжките им позволяват да бъдат закачвани за краката и така да работите върху бедрата и задните си части. Ако се питате кои експандери да изберете, тогава регулируемият комплект от ластици за преса на лежанка е отличен избор.

Ако търсите вдъхновение за тренировки с помощта на ластици, можете да прочетете статията ни: 30 упражнения с тренировъчен ластик за цялото тяло

 Покажи по-малко

2 продукти

на страница
Задай във възходяща посока
Производител
 1. GymBeam (21)
 2. Spokey (8)
 3. YAKIMASPORT (7)
 4. Climaqx (3)
 5. BeastPink (2)
 6. MADMAX (1)
Цветове
 1. mix (1)
 2. Mix 1 (1)
 3. Mix 2 (1)
Правна категория на продукта
Продуктови етикети
 1. Best Seller (1)
Цена
Филтриране по
 1. Resistance Band Set - BeastPink
  Комплект тренировъчни ластици - BeastPink
  68%
  68 % (49)
  24,95лв.
 2. Resistance Booty Bands Set - BeastPink
  Комплект тренировъчни ластици - Beast Pink
  98%
  98 % (13)
  42,95лв.

2 продукти