Spokey Ластици и експандери

Ластици и експандери от производител Spokey е категория, в която ще откриете широка гама тренировъчни ластици и експандери, които се използват за трениране на цялото тяло. Съществуват много ластици и експандери с различни размери и ниво на съпротивление. Те могат да се използват за тренировка у дома, на тренировъчна площадка на открито и във фитнес зала, както и докато пътувате. Полезни са и за упражнения за рехабилитация. Начинаещите, но и професионалните атлети със сигурност ще намерят нещо по своя вкус сред разнообразната ни селекция от тези популярни фитнес уреди.

Как да изберете правилното ниво на съпротивление на тренировъчните ластици?

Перфектният ластик трябва да отговаря на силата ви към момента, както и на конкретните упражнения, които обичате да правите. Ако сега започвате да тренирате, изберете ластик с по-малко съпротивление. Докато напредвате и ставате по-силни, постепенно ще можете да увеличите съпротивлението. Ала, ако използвате ластици за набирания на лост, и сте все още начинаещи, по-добре ще е да изберете ластик с по-високо ниво на съпротивление, защото той ще ви помогне по време на упражнението. Предвид това, ако искате да правите качествени тренировки и постепенно да увеличавате силата си, най-добре е да разполагате с различни видове ластици и експандери.

Видове експандери и ластици

 • Основните ластици включват Комплект от ластици за тренировка, в който ще намерите дълги еднослойни ластици с различно ниво на съпротивление. Те се използват за преси над главата, странични повдигания, тренировки за бицепс и като допълнение към други тренировки във фитнеса, но и по време на йога, пилатес и рехабилитация. Но те могат да се използват и за изпълнението на много различни и популярни във фитнес средите упражнения. 
 • Друг вид включва по-къси ластици, които имат кръгла затворена форма и често се използват при изпълнението на напади, клекове и други упражнения за крака. С тях можете да загрявате тялото си и да активирате мускулите си, както и да се разтягате, да правите рехабилитация, йога, пилатес и силови тренировки. Ако се тревожите, че гумената материя ще ви бъде неудобна, можете да изберете ластици с повърхност от плат. Така наречените Booty Bands могат да предоставят по-високо съпротивление, което ги превръща в ефикасен начин за таргетиране на задните части и краката.
 • По-дълги затворени ластици могат да се навиват около лост, за да ви помогнат да се набирате по-лесно. С тяхна помощ ще можете да изпълнявате множество упражнения, които включват дърпане и да тренирате различни мускулни групи.
 • За да увеличите интензивността на тренировките си у дома или във фитнес залата, експандерите с дръжки могат да ви помогнат. Най-често се използват за тренировка на горната част на тялото. Дръжките им позволяват да бъдат закачвани за краката и така да работите върху бедрата и задните си части. Ако се питате кои експандери да изберете, тогава регулируемият комплект от ластици за преса на лежанка е отличен избор.

Ако търсите вдъхновение за тренировки с помощта на ластици, можете да прочетете статията ни: 30 упражнения с тренировъчен ластик за цялото тяло

Покажи още

12 продукти

на страница
Задай във възходяща посока
Изчисти филтъра
Производител:
 1. GymBeam (16)
 2. Spokey (12)
 3. YAKIMASPORT (7)
 4. Climaqx (3)
 5. BeastPink (2)
 6. MADMAX (1)
цвят
 1. shadow (11)
 2. violet (1)
Правна категория на продукта
Цена
Филтриране по
 1. Cross band POWER II 15-23 kg Red - Spokey
  Тренировъчен ластик Cross band POWER II 15-23 kg Red - Spokey
  100%
  100 % (5)
  23,50лв.
 2. Cross band POWER II 20-30 kg Blue - Spokey
  Тренировъчен ластик Cross band POWER II 20-30 kg Blue - Spokey
  100%
  100 % (2)
  27,95лв.
 3. Fitness rubber RIBBON III - Spokey
 4. Posilňovacia guma Cross band POWER II 25-40 kg Grey - Spokey
  Тренировъчен ластик Cross Band 25-40kg POWER II Grey - Spokey
  100%
  100 % (3)
  43,50лв.
 5. Resistance band set SWING ll - Spokey
  Комплект тренировъчни ластици SWING II - Spokey
  100%
  100 % (1)
  17,50лв.
 6. Resistance band Heavy RIBBON lll orange - Spokey
  Ластик със съпротивление Heavy RIBBON lll orange - Spokey
  60%
  60 % (1)
  12,95лв.
 7. Лента за тренировки по йога Yoga Tape - Spokey
  Лента за тренировки по йога Yoga Tape - Spokey
  100%
  100 % (2)
  13,95лв.
 8. Resistance band Light RIBBON lll light grey - Spokey
 9. Resistance band Medium RIBBON lll dark grey - Spokey
  Ластик със съпротивление Medium RIBBON lll dark grey - Spokey
  100%
  100 % (1)
  10,95лв.
 10. Resistance band Hard RIBBON ll blue - Spokey
  Тренировъчен ластик Resistance band Hard RIBBON ll Blue - Spokey
  20%
  20 % (1)
  12,95лв.
 11. Resistance band Light RIBBON ll turquoise - Spokey
  Не е в наличност
 12. Resistance Band POWER LIGHT 11-19kg - Spokey
  Не е в наличност

12 продукти