Chiba Ръкавици за фитнес

Ръкавици за фитнес от производител Chiba са незаменимо оборудване за всеки, който се занимава със силови тренировки и иска да избегне мазоли, мехури и други рани по ръцете си. Тези ръкавици най-често покриват дланите и долната част на пръстите, която участва в захвата. При този вид ръкавици, зоната на китката може да се регулира, за да пасне по-добре по време на тренировка. Ала целта на ръкавиците не е само да предпазва ръцете. Те имат и друга много важна функция и тя е да попиват потта. Това предотвратява хлъзгане на фитнес оборудването, което ползвате и междувременно се радвате и на по-здрав захват.

 Покажи още

Какви видове ръкавици можете да откриете в тази категория?

 • Ръкавици за вдигане на тежести за мъже и жени се използват най-вече във фитнес залата по време на упражнения с гири, лостове, машини или лост за набирания. Независимо дали изпълнявате набирания или работите за коремните си мускули, здравият захват е изключително важен, а тези ръкавици могат да ви помогнат точно с това. Също така, обикновено те разполагат с повърхност, която не се хлъзга и имат качеството да попиват потта. Това ви позволява да държите по-здраво тежестите, с които тренирате. Така ще можете да правите повече повторения от дадено упражнение.
 • Атлетите, които се занимават с кардио спортове също ще намерят нещо по своя вкус. Например, ръкавици Unstoppable с пет пръста, които ще запазят топлината в ръцете ви по време на бягане или колоездене в студените сезони.
 • Освен ръкавици за вдигане на тежести, в тази категория ще откриете и подложки за захващане. Те са популярен избор за хора, които искат да се радват на по-здрав захват, но не обичат да носят ръкавици. Подложките за захващане се поставят много лесно и предпазват дланите и долната част на пръстите. Те включват и подложки, които не се хлъзгат и гарантират здрав захват върху лост, например.

Ръкавиците се различават не само по това, че някои са с отворени, а други със затворени пръсти, но и по материята, от която са направени. Можете да изберете между неопренови ръкавици, ръкавици, направени от микрофибър, кожа, найлон, полистер и друга издръжлива материя.

 Покажи по-малко

10 продукти

на страница
Задай във възходяща посока
Производител
 1. GymBeam (11)
 2. CHIBA (10)
 3. MADMAX (5)
 4. RDX Sports (2)
 5. BeastPink (1)
 6. Under Armour (1)
 7. GAIAM (1)
 8. STRIX (1)
 9. C.P. Sports (1)
Цветове
 1. черно (7)
 2. черно - сиво (1)
 3. черно - розово (1)
 4. розово (1)
 5. ivory (1)
Размер на облеклото
 1. M (7)
 2. L (7)
 3. S (6)
 4. XL (6)
 5. XXL (5)
 6. XS (2)
 7. S/M (2)
 8. L/XL (2)
Правна категория на продукта
Цена
Филтриране по
 1. Fitness gloves Iron Premium II - Chiba
  Фитнес ръкавици Iron Premium ll - Chiba
  53%
  53 % (3)
  94,95лв.
 2. Fitness gloves XTR gel - Chiba
  Фитнес ръкавици XTR gel - Chiba
  80%
  80 % (5)
  55,95лв.
 3. Fitness gloves Classic - Chiba
 4. Fitness gloves Gel Extreme - Chiba
  Фитнес ръкавици Gel Extreme - Chiba
  70%
  70 % (2)
  90,95лв.
 5. Fitness gloves Iron III - Chiba
 6. Motivation Grippad Black - Chiba
  Подложки за захват Motivation Grippad Black - Chiba
  60%
  60 % (2)
  29,95лв.
 7. Fitness gloves Athletic - Chiba
 8. Fitness Gloves for Women Lady Motivation Pink - Chiba
 9. Motivation Grippad Pink - Chiba
 10. Fitness gloves Wristguard lV - Chiba
  Фитнес ръкавици Wristguard lV - Chiba
  90%
  90 % (2)
  65,95лв.

10 продукти