STRIX Ръкавици за фитнес

Ръкавици за фитнес от производител STRIX са незаменимо оборудване за всеки, който се занимава със силови тренировки и иска да избегне мазоли, мехури и други рани по ръцете си. Тези ръкавици най-често покриват дланите и долната част на пръстите, която участва в захвата. При този вид ръкавици, зоната на китката може да се регулира, за да пасне по-добре по време на тренировка. Ала целта на ръкавиците не е само да предпазва ръцете. Те имат и друга много важна функция и тя е да попиват потта. Това предотвратява хлъзгане на фитнес оборудването, което ползвате и междувременно се радвате и на по-здрав захват.

Какви видове ръкавици можете да откриете в тази категория?

 • Ръкавици за вдигане на тежести за мъже и жени се използват най-вече във фитнес залата по време на упражнения с гири, лостове, машини или лост за набирания. Независимо дали изпълнявате набирания или работите за коремните си мускули, здравият захват е изключително важен, а тези ръкавици могат да ви помогнат точно с това. Също така, обикновено те разполагат с повърхност, която не се хлъзга и имат качеството да попиват потта. Това ви позволява да държите по-здраво тежестите, с които тренирате. Така ще можете да правите повече повторения от дадено упражнение.
 • Атлетите, които се занимават с кардио спортове също ще намерят нещо по своя вкус. Например, ръкавици Unstoppable с пет пръста, които ще запазят топлината в ръцете ви по време на бягане или колоездене в студените сезони.
 • Освен ръкавици за вдигане на тежести, в тази категория ще откриете и подложки за захващане. Те са популярен избор за хора, които искат да се радват на по-здрав захват, но не обичат да носят ръкавици. Подложките за захващане се поставят много лесно и предпазват дланите и долната част на пръстите. Те включват и подложки, които не се хлъзгат и гарантират здрав захват върху лост, например.

Ръкавиците се различават не само по това, че някои са с отворени, а други със затворени пръсти, но и по материята, от която са направени. Можете да изберете между неопренови ръкавици, ръкавици, направени от микрофибър, кожа, найлон, полистер и друга издръжлива материя.

Покажи още

1 Продукт

на страница
Задай във възходяща посока
Изчисти филтъра
Производител:
 1. GymBeam (12)
 2. CHIBA (10)
 3. MADMAX (6)
 4. C.P. Sports (4)
 5. RDX Sports (2)
 6. Under Armour (1)
 7. GAIAM (1)
 8. STRIX (1)
цвят
 1. черно (1)
 2. shadow (1)
Размер
 1. S (1)
 2. M (1)
 3. L (1)
 4. XL (1)
 5. XXL (1)
Правна категория на продукта
Продуктови етикети
 1. BLACKFRIDAY45 (1)
Филтриране по
 1. Ръкавици за фитнес Perform - STRIX
  Ръкавици за фитнес Perform - STRIX
  60%
  60 % (2)
  43,50лв.

1 Продукт