Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Спортна чанта Profi Black - GymBeam

Производител: GymBeam
Рейтинг:
90 %

Спортна чанта в черен свят е подходяща чанта за фитнес с размери 61x31x32 см, и затова има много място за съхранение. В нея се помества всичко, което ви е нужно за фитнес, от хавлията, през дрехи за тренировки, чак по хранителни добавки. Още има 2 странични джоба за съхранение на мокри дрехи. Има подсилено дъно и каишка за рамо, която може да се удължи

В наличност
Специална цена   53,89 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

Спортна чанта  Profi Black ще ви съпътства по пътя към целите си

Спортна чанта Profi Black в черен цвят е изработена от полиестер, така че тя винаги перфектно се адаптира към вашите нужди и отговаря на вашите изисквания. Тя е достатъчно голяма и заради това ще си сложите в нея всичко което Ви е нужно. Размерите на чантата са 61 x 31 x 32 см, което означава, че освен облекло за фитнес, ще поместите в нея и хавлия, бутилка с вода, шейкър с протеини или хранителни добавки.

 

Във вътрешността на чантата има едно основно отделение, което е с подсилено дъно. Освен това тази спортна чанта Profi Black има и два джоба от страни, които служят като място за косметик или мокро облекло

На предната страна на чантата се намира логото на "Gym Beam" в червен цвят. Чантата има подсилена каишка за рамо, която можете да настроите според вашите нужди, както и подсилени дръжки с възможност със закопчаване с велкро. Чантата не само че изглежда добре, но е и качествена и яка. На долната част на чантата се намират четири пластмасови нитове, които пазят чантата срещу повредяване.

 

За кого е предназначена спортна чанта Gym Beam?

Спортна чанта е предназначена за всички спортисти, мъже и жени, които се нуждаят от висококачествени аксесоари за упражнения.

 

Размери на чантата Profi

РазмериДължинаШирочинаВисочина
Големина (см)613132
Мнения на клиенти

Спортна чанта Profi Black - GymBeam

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Спортна чанта Profi Black - GymBeam
Вашата оценка
Правна категория на продукта
аксесоари
Сезонност
целогодишно
EAN
9000040022032
HS код
42029291
Нетно тегло
0.93 кг.
Брутно тегло
0.93 кг.
Дължина
60.00 cm
Ширина
7.00 cm
Височина
30.00 cm
Главна категория
Въпроси от клиенти

Спортна чанта Profi Black - GymBeam

Напишете въпрос
Напишете отговор