Талк Magnesium Block - GymBeam

Рейтинг:
100 % of 100
100% (1)
Производител: GymBeam

Талкът Magnesium Block е практично магнезиево кубче, известно също като спортен тебешир или gym chalk. Основната му задача е да подобри хвата и да осигури безопасна тренировка. Основното му предимство е, че абсорбира перфектно потта и влагата, което създава триене между пръстите. Именно това осигурява здравина на хвата през цялата тренировка. Ще ви послужи не само във фитнес залата и при кросфит, но и при боулдъринг и катерене.

В наличност
4,50лв.
0,00лв.

Талк Magnesium Block - подобрете хвата си и увеличете безопасността по време на тренировка, кросфит или боулдъринг с помощта на практичното магнезиево кубче

Талкът Magnesium Block е практично магнезиево кубче, което е популярно и под наименованието спортен тебешир или gym chalk. Служи за подобряване и укрепване на хвата, благодарение на което ще можете да се отдадете на интензивна, но в същото време безопасна тренировка. Основното му предимство е, че абсорбира перфектно влагата и отвежда потта, което създава триене между пръстите. Освен че ще ви бъде верен спътник в тренировките с големи тежести, той ще бъде от полза при тренировки по кросфит, боулдъринг, катерене или планински преходи и изкачване. Можете да закупите 1 брой кубче (56 g) или опаковка, съдържаща 8 броя (8 x 56 g) кубчета Magnesium Block.      

                   Krieda Magnesium Block - GymBeam  

Състав

100% магнезиев карбонат.

       

Размери

ШиринаВисочинаДължина
10 cm  6 cm 10 cm
детайли за продукта
Главна категория Други аксесоари за упражнения
Произведено в Китай
Дистрибутор GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Правна категория на продукта аксесоари
Customer reviews Талк Magnesium Block - GymBeam
Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Талк Magnesium Block - GymBeam
Вашата оценка
Опаковка (g) Цена Специална цена В наличност
56 g 5,55лв. 4,50лв.
в наличност
Въпроси от клиенти
Напишете въпрос
Напишете отговор