Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Weider

Weider

Weider е компания с повече от 70 години опит, базирана във Финикс, Аризона, Нейната мисия е да осигури на своите клиенти най-добрите продукти в областта на хранителните добавки с тенденция за по-дълъг и здравословен начин на живот. Още през 1936 г. Weider, фамилията и марката, разработват иновативни хранителни добавки като се базират на 4 важни аспекта:Kvalita: splnenie všetkých výrobných a výživových noriem.

 • Качество: Спазване на всички производствени и хранителни стандарти. 
 • Наука: Композиция, предназначена да достави на потребителя ефективните дози, от които се нуждае Знание: Глобална мрежа, която включва всички аспекти на здравето. 
 • Доверие: Продукти, на които можете да разчитате, за да постигнете целите си. 

 

weider

 

Тяхната философия е проста. Живейте по-добре за себе си и Вашето семейство. Weider осигурява обучение на хора по целия свят в аспекти като бодибилдинг, фитнес, здраве и уелнес. Тя печели доверието на хората, които предпочитат здравословен начин на живот и вече повече от половин век предлага гаранция за качество и ефективност на своите продукти. Днес Weider е синоним на здраве и фитнес в световен мащаб - марката, информацията, продуктите и услугите се продават в повече от 120 страни по света.

 

Полезни връзки

 1. Гейнър Giant Mega Mass 4000 - Weider
  Рейтинг:
  91% (49)
  Специална цена   165,90 лв.
 2. Протеин 80 Plus - Weider
  Рейтинг:
  81% (96)
  Специална цена   34,50 лв.
 3. Premium Whey Протеин - Weider
  Рейтинг:
  87% (46)
  Специална цена   133,50 лв.
 4. Протеин Gold Whey - Weider
  Рейтинг:
  63% (6)
  Специална цена   29,90 лв.
 5. Low Carb High Protein Bar 50 g - Weider
  Рейтинг:
  100% (2)
  Не е в наличност
 6. Протеин Day & Night Casein - Weider
  Рейтинг:
  80% (9)
  Не е в наличност

8 продукти