Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Креатин Алкалин 1500 120 капс - Megabol

Производител: Megabol
Рейтинг:
55 %

Креатин Алкалин 1500 е уникална форма на креатин, която още по-ефективно доставя енергия до мускулите. Активните съставки на този креатин влизат в стомаха в непроменена форма и след това преминават в мускулните влакна на тялото. Благодарение на това продуктът подпомага нарастването на силата и на мускулната маса. Не се нуждае от фаза на насищане.

В наличност
Специална цена   14,90 лв. Стандартна цена   0,00 лв. Цена за доставка от 4.00 лв.
(Безплатна доставка при поръчка на стойност над 75.00 лв.)

Креатин Алкалин 1500: ефективна форма на креатин, която подпомага нарастването на силата и на мускулната маса

Креатин Алкалин 1500 е уникална форма на креатин, която ефективно доставя енергия до мускулите. По този начин мускулите и силата ви нарастват. Благодарение на новата си форма - капсула - всички активни вещества на този креатин стигат до стомаха в непроменена форма и след това преминават в мускулните влакна на тялото ни. Дружеството Megabol получава патент за креатиновата форма на алкалина, поради новите активни вещества, които продуктът съдържа. Понастоящем този продукт става все по-популярен и се сдобива с много нови клиенти. Започва да задминава на пазара известни американски и европейски марки, които не могат да се конкурират с него в съотношението цена-качество.

 

Креатин Алкалин

 

Креатин Алкалин 1500 има едно голямо предимство пред конвенционалния прахообразен креатин. Не се нуждае от фаза на насищане, за да изпълни тялото ви с голямо количество креатин. Достатъчни са няколко капсули дневно. Този Креатин Алкалин не трябва да се разтваря в сладка вода за по-добра ефективност, както при креатин монохидратите и можете да приемате капсулите почти навсякъде. Изпийте с вода, изчакайте няколко минути и можете да очаквате увеличаване на силата си. Не изпускайте шанса да увеличите силата и да уголемите мускулите си само срещу няколко лева. Това може да е най-добрата покупка на хранителни добавки, която някога сте правили, и затова определено си струва да бъде отбелязано.

 

Предимствата на Креатин Алкалин

  • ефективна форма на креатин
  • подпомага нарастването на силата и на мускулната маса
  • стига до стомаха в непроменена форма
  • не изисква фаза на насищане
  • в практичната форма на капсули
 

Състав

Креатин монохидрат, натриев карбонат, магнезиев глицерофосфат, естествени аромати, малтодекстрин, магнезиев стеарат, желатинова капсула.

 

Дозировка

Дни, в които тренирате: 2-3 капсули сутрин на гладно и 2-3 капсули преди тренировка. Дни, в които почивате: 2-3 капсули сутрин на гладно.

Максималната дневна доза е 8 капсули.

 

Таблица на хранителните стойности

Хранителни стойности1 доза (2 капсули)
Буфериран креатин монохидрат (креатин монохидрат, натриев карбонат, магнезиев глицерофосфат, естествени аромати)1500 mg
Мнения на клиенти

Креатин Алкалин 1500 120 капс - Megabol

Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Креатин Алкалин 1500 120 капс - Megabol
Вашата оценка
Въпроси от клиенти

Креатин Алкалин 1500 120 капс - Megabol

Напишете въпрос
Напишете отговор